Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S10 kerää kehuja – Näyttö kuuluu parhaimpaan A-ryhmään

1
Manu Pitkänen

Galaxy S10 kerää kehuja – Näyttö kuuluu parhaimpaan A-ryhmään
Helmikuussa esitelty Galaxy S10 on päätynyt näyttöteknologiaan erikoistuneen DisplayMaten testiin – ja tulokset ovat kirjaimellisesti häikäiseviä. Galaxy S10:n maksimikirkkaus yltää parhaimmillaan silmiä polttavaan 1215 nitiin. Maksimikirkkaus on tosin samalla tasolla kuin Galaxy Note 8:ssakin, mutta S-mallistossa tällaisiin kirkkauksiin ei ole ennen päästy.

Maksimikirkkaus tosin nousee yli tuhannen vain ääritilanteissa ja vain osassa näyttöä. Tyypillisemmin kirkkaus on 800–900 nitin paikkeilla.

DisplayMaten kehut eivät kuitenkaan rajoitu vain kirkkauteen, vaan erityistä kiitosta Galaxy S10:n näyttö saa sen absoluuttisen väritarkkuuden takia. Väripoikkeama DCI-P3- ja sRGB-väriavaruuksissa ovat vain 0,4 ja 0,5 JNCD:tä (Just Noticeable Color Difference). Puhelimen näyttö siis kykenee toistamaan värit lähes virheettömästi. Tämän takia DisplayMate kehuu Galaxy S10:n näyttöä markkinoiden parhaimmaksi.

DisplayMaten arvostelun voi lukea kokonaisuudessaan täältä.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.