Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy Foldin jatkoksi tulossa ainakin kaksi muuta taittuvaa älypuhelinta

Manu Pitkänen

Galaxy Foldin jatkoksi tulossa ainakin kaksi muuta taittuvaa älypuhelinta
Samsung kehittää ainakin kahta uutta taittuvaa älypuhelinmallia Galaxy Foldin seuraksi, uutisoi Bloomberg. Suunnittelupöydällä on alhaalta ylös taittuva malli sekä Huawein Mate X:n tavoin ulkoa päin taittuva malli.

Ajatuksena on ilmeisesti yrittää löytää taittumismekanismi, jolle löytyy markkinoilta eniten kiinnostusta. Älypuhelimia edeltäneellä kaudella alhaalta ylös -taittomekanismi nousi suureen suosioon simpukkapuhelimien myötä. Jää nähtäväksi kiinnostaako tämä mekaniikka enää älypuhelinaikakaudella.

Koekaniiniksi pääseminen ei ole kuitenkaan halpaa lystiä. Galaxy Foldin suositushinta kun on peräti 1980 dollaria. "Simpukkamaisesti" avautuvaan malliin on tulossa ulkopuolelle erillinen näyttö, mutta Samsung saattaa poistaa sen kokonaan, mikäli Galaxy Foldista kerätyt kokemukset puoltavat sitä.Bloombergin mukaan Samsungin tavoitteena on valmistaa tämän vuoden aikana miljoona taittuvaa älypuhelinta.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.