Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple perusti uuden tutkimuskeskuksen – Kehittää oman modeemin iPhoneen?

Manu Pitkänen

Apple perusti uuden tutkimuskeskuksen – Kehittää oman modeemin iPhoneen?
Apple on ilmoittanut perustaneensa San Diegoon uuden tutkimus- ja kehityskeskuksen, jota yhtiö aikoo kasvattaa rajusti tulevina vuosina. Toimipisteen perustamisesta uutisoitiin jo viime vuoden puolella Applen työpaikkailmoitusten perusteella.

Vuoden alussa Reuters uutisoi tiedoista, joiden mukaan Apple aikoisi kehittää San Diegon keskuksessa oman iPhoneissa käytettävän modeemin. Oman modeemin avulla Apple olisi riippumaton Qualcommista, jonka kanssa sillä on vakavia erimielisyyksiä patenttilisensoinnin suhteen.

Huomionarvoista on sekin, että Qualcommin päämaja sijaitsee juuri San Diegossa. Ulkopuolelta katsottuna näyttääkin vahvasti siltä, että Apple yrittää rekrytoida keskukseensa juuri Qualcommin insinöörejä. Applen mukaan San Diegon keskuksen työntekijäluku nousee vuoden loppuun mennessä 200 työntekijään ja kolmessa vuodessa keskuksen pääluku on jo 1200.Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.