Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili – Takavuosien Nexuksen hinta laski satasella

3
Manu Pitkänen

Päivän diili – Takavuosien Nexuksen hinta laski satasella
Jos hakusessa on alle 200 euroa maksava laadukas puhelin, niin ei välttämättä kannata suunnata katseita uusii halpoihin puhelimiin, sillä vanhojen high-end-mallien joukosta saattaa löytyä todellisia helmiä. Nyt Proshopilla on tarjouksessa 32 gigatavun muistilla varustettu Google Nexus 6, joka on peräisin vuodelta 2014.

Google Nexus 6 on Proshopilla 100 euron alennuksessa eli puhelimella ei ole hintaa nyt kuin 149 euroa. Speksit ovat siinä hyvin vertailukelpoiset nykyajan saman hintaluokan uusiin malleihin. Nexus 6:ssa on Snapdragon 805 -järjestelmäpiiri, kuuden tuuman 2K-näyttö, kolme gigatavua RAMia ja 13 megpaikselin kamera.

Käyttöjärjestelmä on päivitettävissä Android 7.1.1:een. Uusimpia Androideja ei puhelimelle enää siis saa – ja se kannattaa ottaa huomioon ostopäätöstä tehdessä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

jkij
jkij

1

Kannattaa unohtaa samantien 3-5vuotta vanhat luurit.
Kuten mainoksen lopussa lukee ei romu ole pariin vuoteen päivittynyt.

Vastaa
WinLix
WinLix

2

Joo jos välittää tietoturvasta on tämä huono vaihtoehto vaikka halvalla saisikin. Muutenkin esimerkiksi akku voi olla menettänyt osan kapasiteetistaan myyntipakkauksessa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti WinLix:

Joo jos välittää tietoturvasta on tämä huono vaihtoehto vaikka halvalla saisikin. Muutenkin esimerkiksi akku voi olla menettänyt osan kapasiteetistaan myyntipakkauksessa.

Ja siitä halpuudestakaan oikein tiedä. Ehkä heille jotka nimenomaan tarvitsevat tuon mallin.
Nämä uutiset vaikuttaa enemmänkin joltain mainoksilta, ja satasen alennus vaikuttaa kikkailulta, tuollakkin tuo vanhus on ollut myynnissä tällä hintatossallo jo pidempään. Ehkä tämän mainoksen jälkeen varasto saadaan tyhjäksi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja