Päivän diili: Samsung Galaxy Watch5 44mm LTE -älykello maksaa nyt vain 149 euroa

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: Samsung Galaxy Watch5 44mm LTE -älykello maksaa nyt vain 149 euroa
Samsungin Galaxy Watch5 -sarjan tavallisen mallin suurempaa LTE-yhteydellä varustettua älykelloa myydään nyt alennetulla hinnalla.

Samsung Galaxy Watch5 44mm LTE -mallia myydään nyt 149 eurolla, kun viime aikoina hinta on vaihdellut 179 ja 229 euron välillä.

Tässä kellossa on 1,4-tuumainen pyöreä AMOLED-näyttö, joka tukee aina päällä -tilaa. Näytön päällä on kestävä Sapphire Crystal -lasi. Watch5 -kellossa on Armor Aluminum -runko.

Kellossa on BioActive-sensori, joka kykenee seuraamaan kolmea eri toimintoa (sykemittaus + EKG + kehonkoostumuksen mittaus biosähköisen impedanssianalyysin avulla).

Käyttöjärjestelmä perustuu uusimpaan Wear OS 4 -versioon ja sen päällä toimii Samsungin One UI Watch -käyttöliittymä. Wear OS:n myötä kellossa voidaan käyttää esimerkiksi Google Wallet -lähimaksua ja Google Maps -karttoja.

Kellossa voidaan käyttää omaa eSIM-korttia.

Samsungilta löytyy jo uudempi Watch6 -sarja, mutta ne tarjoavat loppujen lopuksi melko vähän uudistuksia Watch5 -sarjaan verratessa. Watch6 44mm LTE -malli maksaa tällä hetkellä yli 300 euroa.

Päivän diiliTarjous löytyy Gigantilta.Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

TCL 40R – hinta laskenut -34%

TCL 40R
119 € Power

Alin hinta viikko sitten: 179 €

Sony Xperia 1 V – hinta laskenut -27%

Motorola Moto G24 – hinta laskenut -20%

Motorola Moto G24
115 € BIGBOX.FI
145 € CDON
169 € Power

Alin hinta viikko sitten: 143 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -18%

Motorola Lenovo ThinkPhone
686 € Proshop
784 € CDON
995 € Ykköspalvelu

Alin hinta viikko sitten: 954 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.