Päivän diili: Samsung Galaxy Watch5 44mm LTE -älykello maksaa nyt vain 149 euroa

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: Samsung Galaxy Watch5 44mm LTE -älykello maksaa nyt vain 149 euroa
Samsungin Galaxy Watch5 -sarjan tavallisen mallin suurempaa LTE-yhteydellä varustettua älykelloa myydään nyt alennetulla hinnalla.

Samsung Galaxy Watch5 44mm LTE -mallia myydään nyt 149 eurolla, kun viime aikoina hinta on vaihdellut 179 ja 229 euron välillä.

Tässä kellossa on 1,4-tuumainen pyöreä AMOLED-näyttö, joka tukee aina päällä -tilaa. Näytön päällä on kestävä Sapphire Crystal -lasi. Watch5 -kellossa on Armor Aluminum -runko.

Kellossa on BioActive-sensori, joka kykenee seuraamaan kolmea eri toimintoa (sykemittaus + EKG + kehonkoostumuksen mittaus biosähköisen impedanssianalyysin avulla).

Käyttöjärjestelmä perustuu uusimpaan Wear OS 4 -versioon ja sen päällä toimii Samsungin One UI Watch -käyttöliittymä. Wear OS:n myötä kellossa voidaan käyttää esimerkiksi Google Wallet -lähimaksua ja Google Maps -karttoja.

Kellossa voidaan käyttää omaa eSIM-korttia.

Samsungilta löytyy jo uudempi Watch6 -sarja, mutta ne tarjoavat loppujen lopuksi melko vähän uudistuksia Watch5 -sarjaan verratessa. Watch6 44mm LTE -malli maksaa tällä hetkellä yli 300 euroa.

Päivän diiliTarjous löytyy Gigantilta.Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Reno 8 5G – hinta laskenut -48%

Oppo Reno 8 5G
450 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 860 €

Samsung Galaxy A04s – hinta laskenut -34%

Samsung Galaxy A04s
79 € Gigantti
79 € Power
116 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Samsung Galaxy A14 (4G) – hinta laskenut -29%

Samsung Galaxy A14 (4G)
98 € Power
99 € Elisa
139 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 139 €

Realme 11 Pro+ – hinta laskenut -17%

Realme 11 Pro+
499 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 598 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.