Uutisarkisto

Uskaltaako kännykän laturin jättää seinään? Uskaltaako kännykän laturin jättää seinään?

Uskaltaako kännykän laturin jättää seinään?

Voiko kännykän laturin jättää tyhjänä pistorasiaan? Tätä kysymystä kysytään aika ajoin ja siihen on olemassa selkeä vastaus: kyllä, laturin voi jättää pistorasiaan. Se kuluttaa hieman sähköä, mutta erittäin vähän. Ja turvallistakin se on.

Päivän diili: Galaxy S22 Ultra nyt 200 euron alessa Päivän diili: Galaxy S22 Ultra nyt 200 euron alessa

Päivän diili: Galaxy S22 Ultra nyt 200 euron alessa

Samsung pitää 1. helmikuuta Unpacked-tapahtuman, jossa esitellään muun muassa Galaxy S23 Ultra -puhelin. Nyt hieman ennen julkaisua Galaxy S22 Ultra on päätynyt melkoisen hyvään alennukseen.

Moto g73 5G on Motorolan viimeisin lisäys 300 euron hintaluokkaan Moto g73 5G on Motorolan viimeisin lisäys 300 euron hintaluokkaan

Moto g73 5G on Motorolan viimeisin lisäys 300 euron hintaluokkaan

Motorola on tänään julkaissut moto g73 5G-, moto g53 5G-, moto g23- ja moto g13-puhelimet. Näistä mielenkiintoisin on moto g73 5G, joka sijoittuu suosittuun 300 euron hintaluokkaan.

Näin suojaat Samsung Galaxy -puhelimen, kun se on huollettavana Näin suojaat Samsung Galaxy -puhelimen, kun se on huollettavana

Näin suojaat Samsung Galaxy -puhelimen, kun se on huollettavana

Nykyaikaisissa kännyköissä säilytetään paljon arkaluontoista sisältöä, joka voi päätyä vääriin käsiin huollon aikana. Samsungilla on onneksi tähän ratkaisu: huoltotila.

Näytä lisää otsikoita