Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuinka helposti 2000 euron puhelimeen saa tulla jälkiä? Video herättää kysymyksiä

1
Manu Pitkänen

Kuinka helposti 2000 euron puhelimeen saa tulla jälkiä? Video herättää kysymyksiä
Helmikuussa Samsung ja Huawei ottivat lavat ja median haltuun esittelemällä taittuvilla näytöillä varustetut älypuhelimet, Galaxy Foldin ja Mate X:n. YouTubessa julkaistu video kuitenkin on herättänyt monien mielissä ajatuksen, että kuinka järkevää on sijoittaa noin 2000 euroa tällaiseen puhelimeen.

Videolla nimittäin nähdään Galaxy Fold -puhelin, jonka taittuvan näytön saranan kohdalla menee silminhavaittava sauma. Samsung on luvannut näytön kestävän jopa 200 000 taittokertaa, mutta Bloombergin mukaan näyttöön tulisi jo jälkiä 10 000 taiton jäljiltä.

Ikuiseksi taittuvaa näyttöä ei saa tietenkään mitenkään, mutta mikäli peruskäytössä näyttöön tulee taitteita, alkaa se häiritä puhelimen käyttöä. Ja 2000 euroa maksavan puhelimen toivoisi kestävän käyttöä.

Mitä mieltä olette, onko näytön keskellä oleva taitos häiritsevä? Videolla nähtävä puhelin voi olla aina prototyyppi tai muu testikappale, jota on kulutettu tavanomaista enemmän.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.