Apple esitteli kuukausimaksullisen pelipalvelun – Apple Arcaden

Manu Pitkänen

Apple esitteli kuukausimaksullisen pelipalvelun – Apple Arcaden
Kuukausimaksulliset palvelut ovat lyöneet läpi lähes kaikkialla, joten Applekin on kiinnostunut liiketoimintamallista. Se näkyi tämänpäiväisissä julkistuksissa: ensin Apple esitteli kuukausimaksupohjaisen aikakauslehtipalvelun ja sen jälkeen kuukausimaksullisen Apple Arcade -pelipalvelun.

Apple Arcarden ajatuksena on käytännössä auttaa maksullisten pelien pelikehittäjiä kilpailemaan tehokkaammin freemium-mallia käyttäviä pelejä vastaan. Freemium-pelien lataaminen ja pelaaminen on ilmaista, mutta käyttäjiltä nyhdetään rahaa peliä helpottavien ominaisuuksien hankkimisesta. Apple Arcadessa muutoin maksullisia pelejä voi pelata niin paljon kuin haluaa yhtä kuukausimaksua vastaan.

Arcadelle on varattu oma osastonsa App Storen alareunasta. Apple ottaa mukaan ainoastaan kokonaisia pelejä, joten ne eivät voi sisältää mikromaksuja tai mitään muuta maksullista sisältöä. Pelit toimivat offline-tilassa eikä peleihin ole piilotettu mainoksia. Apple Arcade tulee saataville syksyllä 2019 ja hintatiedot paljastetaan myöhemmin.Lue: Applen rajaton pelipalvelu halpeni – Hinta putosi 60 euroon.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor Magic4 Lite – hinta laskenut -41%

Honor Magic4 Lite
129 € DNA
221 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 220 €

Xiaomi 12 – hinta laskenut -11%

Xiaomi 12
399 € Telia
439 € Hobby Hall
472 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 447 €

Realme 11 Pro – hinta laskenut -11%

Realme 11 Pro
410 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 462 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.