Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy A50 tuli myyntiin Suomessa – Näin paljon se maksaa

Manu Pitkänen

Galaxy A50 tuli myyntiin Suomessa – Näin paljon se maksaa
Kuukausi sitten esitelty Galaxy A50 -älypuhelin on tullut myyntiin Suomessa. Keskihintainen tuo nopealla aikataululla kalliimmista puhelimista tuttuja ominaisuuksia massamarkkinoiden saataville.

Galaxy A50:n ulkoasua hallitsee iso 6,4 tuuman Infinity U -näyttö (AMOLED), joka soveltuu pelamisen ja videoiden katselun lisäksi moniajotyöskentelyyn. Premium-ominaisuuksiin voidaan laskea mukaan myös kolmoiskamerajärjestelmä, joka koostuu 25 megapikselin pääkamerasta (f/1,7), ultralaajakulmaisesta kamerasta ja syvyysulottuvuuden tallentamiseen käytetystä kamerasta. Akku on myös varsin kookas, jopa 4000 milliampeerituntia.

Puhelimesta löytyy myös näyttöön upotettu sormenjälkilukija. Galaxy A50 tulee saataville mustana, valkoisena, sinisenä ja korallina. Hintaa puhelimella on 379 euroa.

Tarkista Galaxy A50:n hinta tästä.Katso myös:
Samsung Galaxy A51 julkaistu.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.