>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Paljastaako kuva tulevan iPhonen ruman kolmoiskameran?

2
Puhelinvertailu

Paljastaako kuva tulevan iPhonen ruman kolmoiskameran?
Tulevien iPhone-mallien julkistukseen on vielä kuukausitolkulla matkaan, mutta se ei tietysti estä huhuja kiertämästä tai jopa ensimmäisiä laitevuotoja tapahtumasta.

Kiinasta peräisin olevasta kuvasta on nyt väitetysti bongattu tulevan iPhonen metallirungon hitsauskaavio, joka paljastaa myös kolot laitteen kameroille.

Jo aiemmin vuotaneiden CAD-tiedostojen perusteella Waqar Khan on luonut konseptivideon, jossa esitellään miltä tuleva iPhone, tai ainakin yksi niistä, saattaa näyttää. Valtava kolmen kameran järjestelmä tarjoaa varmasti melkoisen laadukkaat kuvausominaisuudet, mutta ulkonäön puolesta on toivottavaa, että Apple pystyy parempaan.

Toki tässä vaiheessa kyse on kuvienkin osalta vasta huhupuheista, jotka kannattaa ottaa melkoisen suurella varauksella. Kuitenkin kaksi erillistä vuotoa vaikuttavat enteilevän samansuuntaista lopputulosta.

Jos tällainen iPhone 11 Max saapuu kauppoihin aivan markkinoiden parhaalla kameralla, niin haittaako ulkonäkö sinua?Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.