Paljastaako kuva tulevan iPhonen ruman kolmoiskameran?

2
Puhelinvertailu

Paljastaako kuva tulevan iPhonen ruman kolmoiskameran?
Tulevien iPhone-mallien julkistukseen on vielä kuukausitolkulla matkaan, mutta se ei tietysti estä huhuja kiertämästä tai jopa ensimmäisiä laitevuotoja tapahtumasta.

Kiinasta peräisin olevasta kuvasta on nyt väitetysti bongattu tulevan iPhonen metallirungon hitsauskaavio, joka paljastaa myös kolot laitteen kameroille.

Jo aiemmin vuotaneiden CAD-tiedostojen perusteella Waqar Khan on luonut konseptivideon, jossa esitellään miltä tuleva iPhone, tai ainakin yksi niistä, saattaa näyttää. Valtava kolmen kameran järjestelmä tarjoaa varmasti melkoisen laadukkaat kuvausominaisuudet, mutta ulkonäön puolesta on toivottavaa, että Apple pystyy parempaan.

Toki tässä vaiheessa kyse on kuvienkin osalta vasta huhupuheista, jotka kannattaa ottaa melkoisen suurella varauksella. Kuitenkin kaksi erillistä vuotoa vaikuttavat enteilevän samansuuntaista lopputulosta.

Jos tällainen iPhone 11 Max saapuu kauppoihin aivan markkinoiden parhaalla kameralla, niin haittaako ulkonäkö sinua?

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Nokia XR20 – hinta laskenut -40%

Nokia XR20
174 € Kärkkäinen
350 € Proshop
366 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 289 €

Nokia G10 – hinta laskenut -30%

Nokia G10
106 € Hobby Hall
149 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 151 €

Samsung Galaxy S21 5G – hinta laskenut -29%

Motorola Moto G100 – hinta laskenut -29%

Motorola Moto G100
200 € Kärkkäinen
499 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.