Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung otti pahasti kuokkaan – Voitto syöksyi 60 prosenttia

Manu Pitkänen

Samsung otti pahasti kuokkaan – Voitto syöksyi 60 prosenttia
Samsung odottaa alkuvuoden operatiivisen voiton jäävän historiallisen heikoksi. Viime vuoden vastaavaan ajankohtaan nähden voitto putoaa noin 60 prosentilla, mikä tarkoittaisi samalla heikointa kvartaalitason voittoa neljään vuoteen. Voitto jää noin 4,8 miljardiin euroon.

Samsung antoi tulosvaroituksen jo maaliskuun lopulla ja nyt yhtiö antoi virallisen ohjeistuksen tammi-maaliskuusta. Tulosvaroituksessa Samsung perusteli taloudellisen suorituksen heikkenemistä muistipiirien myyntivolyymin supistumisella sekä muistipiirien ja näyttöjen yksikköhintojen laskulla.

Varsinaisen tuloksen ja yksityiskohtaisemmat talousluvut Samsung julkistaa myöhemmin tässä kuussa.

Muistipiirit ja puolijohdeliiketoiminta ovat tukeneet Samsungin taloutta, kun puhelinmyynnin kasvutekijät ovat olleet kiven alla. Yhdysvaltain ja Kiinan kauppasodan aiheuttama epävarmuus iski voimakkaasti useisiin teknologiayhtiöihin, mikä tuntuu myös komponenttituotannossa.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.