Google aikoo mahdollistaa useamman yhtäaikaisen latauksen Play-kaupastaan

1
Petteri Pyyny

Android-käyttäjien toivetta kuunnellaan, Google muuttaa Play-kaupan ärsyttävää tapaa toimia
Teksti, johon todennäköisesti jokainen Android-käyttäjä on törmännyt Google Play-kaupasta sovelluksia ladatessan on ollut "Lataus odottaa"-ilmoitus. Mutta nyt tuo raivostuttava piirre, joka johtuu latausten jonoutumisesta, on jäämässä historiaan.

Google on nyt raporttien mukaan testaamassa samanaikaisten latausten sallimista Play-kaupastaan. Samanaikaiset lataukset olisivat mahdollisia sekä sovellusten päivityksille, että uusien sovellusten asennuksille. Luonnollisesti hitailla verkkoyhteyksillä tässä ei ole järkeä, mutta maissa, kuten Suomessa, jossa mobiiliyhteydet ovat pääsääntöisesti maailman mittakaavassa erittäin nopeita, muutos on tervetullut.

Nyt puhelimen päivittäessä jo olemassaolevia sovelluksia, voi uuden sovelluksen lataamisessa kestää useampikin tovi, vaikka sovelluksen haluaisikin asentaa puhelimeensa samantien.

Ominaisuus on käytössä joillain käyttäjillä, kun taas muille Play-kaupan lataustenhallinta toimii kuten tähänkin asti: yksi sovellus asentuu, toista ladataan ja muut ovat jonossa odottamassa.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi Poco M3 Pro 5G – hinta laskenut -17%

Xiaomi Poco M3 Pro 5G
99 € DNA
250 € Hobby Hall
282 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Motorola Moto G22 – hinta laskenut -15%

Motorola Moto G22
139 € Power
147 € CDON
148 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 162 €

Samsung Galaxy S10 – hinta laskenut -14%

Samsung Galaxy S10
299 € Telia
359 € CDON
390 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 349 €

Kommentit (1)

X3mdog
X3mdog

1

Jos ollaan huolissaan kaistan riittävyydestä, niin sehän riittäisi, että seuraavan lataus alkaisi heti, kun edellinen on ladattu. Asentuminen voisi sitten edetä omalla ajallaan taustalla.
IOS muuten sekä lataa että asentaa useampaa yhtäaikaa...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.