Google aikoo mahdollistaa useamman yhtäaikaisen latauksen Play-kaupastaan

1
Petteri Pyyny

Android-käyttäjien toivetta kuunnellaan, Google muuttaa Play-kaupan ärsyttävää tapaa toimia
Teksti, johon todennäköisesti jokainen Android-käyttäjä on törmännyt Google Play-kaupasta sovelluksia ladatessan on ollut "Lataus odottaa"-ilmoitus. Mutta nyt tuo raivostuttava piirre, joka johtuu latausten jonoutumisesta, on jäämässä historiaan.

Google on nyt raporttien mukaan testaamassa samanaikaisten latausten sallimista Play-kaupastaan. Samanaikaiset lataukset olisivat mahdollisia sekä sovellusten päivityksille, että uusien sovellusten asennuksille. Luonnollisesti hitailla verkkoyhteyksillä tässä ei ole järkeä, mutta maissa, kuten Suomessa, jossa mobiiliyhteydet ovat pääsääntöisesti maailman mittakaavassa erittäin nopeita, muutos on tervetullut.

Nyt puhelimen päivittäessä jo olemassaolevia sovelluksia, voi uuden sovelluksen lataamisessa kestää useampikin tovi, vaikka sovelluksen haluaisikin asentaa puhelimeensa samantien.

Ominaisuus on käytössä joillain käyttäjillä, kun taas muille Play-kaupan lataustenhallinta toimii kuten tähänkin asti: yksi sovellus asentuu, toista ladataan ja muut ovat jonossa odottamassa.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

X3mdog
X3mdog

1

Jos ollaan huolissaan kaistan riittävyydestä, niin sehän riittäisi, että seuraavan lataus alkaisi heti, kun edellinen on ladattu. Asentuminen voisi sitten edetä omalla ajallaan taustalla.
IOS muuten sekä lataa että asentaa useampaa yhtäaikaa...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.