>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG lupasi huippunopeita päivityksiä, projektista tuli totaalinen pannukakku

2
Puhelinvertailu

LG lupasi huippunopeita päivityksiä, projektista tuli totaalinen pannukakku
LG esitteli vuosi sitten huhtikuussa uuden ohjelmistopäivityskeskuksen (Software Upgrade Center) kotimaassaan Etelä-Koreassa, ja sen tarkoitus mahdollistaa maailmanlaajuisesti nopeat ja hyvät Android-ohjelmistopäivitykset LG:n älypuhelimille.

Nyt vuosi julkistuksen jälkeen Computerworldin JR Raphael on arvioinut LG:n onnistumista tässä tavoitteessa. Tulokset eivät ole kovin mairittelevia.

LG ei ole ollut tunnettu nopeista ohjelmistopäivityksistään ennen uutta keskusta, eikä se ole sitä tämän jälkeenkään.

Vaikka reilun kuukauden päästä keskuksen avaamisesta LG julkaisi G6:lle Oreo-päivityksen, niin se oli tässä vaiheessa jo 9 kuukautta myöhässä Oreon ensijulkaisusta. Edeltävä lippulaivamalli G5 puolestaan joutui odottamaan vielä puoli vuotta kauemmin.

Eikä vuoden aikana tahti ole parantunut. Syksyllä julkaistun Android 9.0 Pien päivityksiä ei ole saapunut nyt liki yhdeksän kuukauden aikana millekään LG:n laitteelle, lukuunottamatta LG G7:n Android One -versiota.Tuo kyseinen versio näet sisältää on Googlen avustuksella luodun ohjelmiston, joka täytyy olla ajantasalla.

LG:n älypuhelinten myyntilukematkin ovat olleet ohjelmistokatastrofin kaltaisia, sillä vuoden vaihteessa elektroniikkayhtiö ajautui ensimmäistä kertaa pariin vuoteen miinukselle juuri heikon älypuhelinmyynnin takia.

LG Mobile ei ole vuosiin tehnyt voittoa ja sen liikevaihtokin on tippunut puoleen parin vuoden takaisesta. Olipa kyseessä epäonnistunut hyväntahtoinen projekti tai täysi kuluttajien sumutus, niin se ei varmasti tule helpottamaan LG:n tilannetta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

veikkoko
veikkoko

1

Onneksi kuitenkin päivittävät. Viimeksi eilen tuli päivitys omaan LG G6 puhelimeen. Toki edelleen Android 8.0 Oreo.

Vastaa
X3mdog
X3mdog

2

Onnekkaita ovat Oneplus 3/3T omistajat, kun saavat vieläkin päivityksiä... ja puhelimen useat speksit päihittävät vieläkin monet vasta julkistettavat mallit.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.