Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsAppiin tulossa ruutukaappaukset estävä toiminto

2
Manu Pitkänen

WhatsAppiin tulossa ruutukaappaukset estävä toiminto
WhatsApp testaa parhaillaan sovelluksen beta-versioissa uutta varmennusominaisuutta, joka edellyttää sormenjälkitunnistautumista ohjelman avaamisen yhteydessä. Näin varmistetaan, että viestejä lukee vain henkilö, jolla on siihen oikeus.

WABetaInfon mukaan WhatsApp näyttää lisänneen tunnistautumiseen myös ruutukaappauseston. Mikäli kytket varmennuksen päälle, et voi enää ottaa käymistäsi keskusteluista ruutukaappauksia. Toiminnon perustelut voivat olla hankala ymmärtää, koska ruutukaappausta oletettavasti voisi ottaa vain henkilö, jolla on ollut oikeus lukea viestit.

Enemmän kysyntää lienee sellaiselle ruutukaappausestolle, joka estäisi viestien vastaanottajaa ottamasta keskustelusta ruutukaappausta ja viestien levittämistä eteenpäin.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (2)

X3mdog
X3mdog

1

Päätelmä ontuu... kait sillä vastaanottajallakin on oikeus ottaa saamistaan viesteistä ruutukaappaus.
Ennemminkin kyse saattaa olla kilpailuasetelmista, jolla pyritään viestintä pitämään vaikeampana siirtää WhatsUp sovelluksesta kilpaileviin palveluihin. Yritys on tietenkin olematon, mutta hyöty se on pienikin hyöty. Tietysti kyse voi olla myös tietoturvasta siten, että piilossa oleva ohjelma ei pysty ottamaan ruutukaappausta käyttäjän tietämättä.

Vastaa
pentsu
pentsu

2

Uskoisn että nuykypäivänä suurin osa puhelimen käyttäjistä on suojannut puhelimensa pin-koodilla tai sormenjälkitunnistuksella. Voin toki olla väärässäkin mutta jos olettamukseni on oikea niin mikä tämän Whatsappin "oman" suojauksen idea oikein on?Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti X3mdog:


Ennemminkin kyse saattaa olla kilpailuasetelmista, jolla pyritään viestintä pitämään vaikeampana siirtää WhatsUp sovelluksesta kilpaileviin palveluihin. Yritys on tietenkin olematon, mutta hyöty se on pienikin hyöty.

Onko joku taho yrittänyt saada Whatsappin toimimaan muiden viestisovellusten kanssa vai mitä tarkoitat?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.