OnePlus paljastaa tiistaina tämän vuoden huippupuhelimen julkistuspäivän

Puhelinvertailu

OnePlus paljastaa tiistaina tämän vuoden huippupuhelimen julkistuspäivän
OnePlus on tehnyt älypuhelintensa julkistuksesta eräänlaista taidetta – tai tiedettä. Jo vuosia sitten, alkutaipaleellaan, yhtiö oli nerokas markkinoidessaan laitteita.

Nykyisin yhtiö kertoo uutuuslaitteistaan pikku hiljaa kevään myötä, joka tiivistyy viralliseen paljastukseen alkukesästä.

Paljastukset ovat nyt alkamassa huhtikuun lopulla, ja ensimmäisenä paljastuksena yhtiön toimitusjohtaja Pete Lau on kertonut, että tiistaina tiedämme OnePlus 7:n julkistuspäivän.

Valitettavasti tässä vaiheessa Lau ei kerro laitteesta tai edes julkaisuaikataulusta, vaan ainoastaan, että tiistaina annetaan päivä, jolloin laite esitellään virallisesti.

Tiistaina tiedämme siis mikä päivä tulee laittaa kalenteriin ylös, sillä tämän vuoden OnePlus 7 tulee todennäköisesti olemaan melkoisen mielenkiintoinen laite, erityisesti OnePlussaa fanittaville suomalaisille.

Huhujen mukaan OnePlus 7 saa perusversion lisäksi erillisen 5G-mallin sekä OnePlus 7 Pro -version, joka sisältää lovettoman designin popup-kameralla (kuvassa yllä).Muut tiedot ovat vähäisempiä, mutta todennäköisesti tarjolla on ainakin Qualcommin uusin Snapdragon 855 -piiri ja melkoisesti RAM-muistia.

Huhut ovat myös jo aiemmin kertoneet julkaisupäivästä. Niiden mukaan OnePlus toisi laitteen markkinoille epätavallisen aikaisin jo toukokuun 14. päivä.

Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Razr 40 Ultra – hinta laskenut -28%

Motorola Razr 40 Ultra
699 € Verkkokauppa.com
699 € Power
699 € Telia

Alin hinta viikko sitten: 968 €

Realme C33 – hinta laskenut -26%

Realme C33
103 € Bigbox
137 € Proshop
158 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 139 €

Motorola Moto G53 – hinta laskenut -23%

Motorola Moto G53
99 € Telia
129 € Power
145 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Honor 90 Smart – hinta laskenut -23%

Honor 90 Smart
149 € Telia
189 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 194 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.