Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPad Prot ovat saamassa tuen hiirille

1
Manu Pitkänen

iPad Prot ovat saamassa tuen hiirille
Apple aikoo lisätä iPad Pro -tabletteihin tuen hiirelle, kertovat MacStories-sivuston toimittaja Federico Viticci sekä iOS-kehittäjä Steve Troughton-Smith. Asia tuli ilmi Vitticcin Connected-podcastin yhteydessä.

Hiirtä ei ole kuitenkaan tarkoitettu edelleenkään iPad Pron ensisijaiseksi ohjainlaitteeksi, vaan tablettia on tarkoitus ohjata kosketusnäytön kautta. Hiirituen tarkoituksena on parantaa tablettien helppokäyttöisyyttä ihmisillä, joille kosketusnäytön käyttö ei syystä tai toisesta suju luontevasti. Muutkin iPad Pron käyttäjät voivat pitää hiirtä hyödyllisenä toimintona.

Hiiren käyttöä rajoittanee kuitenkin se, että vaatimuksena on laitteen kytkeminen USB-C-porttiin. Hiirtä ei voi siis ilmeisesti käyttää langattomasti iPadin sisäisen Bluetoothin kautta. Voi kuitenkin olla, että tuki on tulossa myös Bluetooth-hiirille.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.