Deittisovellus tunnistaa automaattisesti pippelikuvat, estää niiden näkymisen ja mahdollistaa ilmiannot

4
Puhelinvertailu

Deittisovellus tunnistaa automaattisesti pippelikuvat, estää niiden näkymisen ja mahdollistaa ilmiannot
Erittäin moni nainen, joka on harrastanut nettideittailua, tietänee konseptin ei-toivotuista miehisyyden kuvista, jotka saapuvat yksityisviestillä parin harmittoman viestinvaihdon jälkeen. Nyt tähän moderniin ongelmaan on kehitetty moderni ratkaisu.

Yksi maailman suurimmista deittisovelluksia kehittävistä tahoista, Bumble, on tuomassa sovelluksiinsa tekoälyä käyttävän ominaisuuden, joka tunnistaa nämä kuvat. Tunnistettuaan miehisen valtikan kuvasta, kyseinen kuva häivytetään tunnistamattomaksi ja vastaanottajalle kerrotaan mitä odotettavissa on, jos hän kuvan haluaa avata. Lisäksi kuvan yhteyteen annetaan mahdollisuus ilmiantaa lähettäjä sovelluksen ylläpidolle yhdellä klikkauksella.

"Käyttäjiemme turvallisuus on ehdottomasti tärkein päämäärämme kaikessa mitä teemme. Tämän ominaisuuden kehitystyöllä osoitamme olevamme sitoutuneet tuohon päämäärään", yhtiön johto kertoi MAshablelle antamassaan tiedotteessa.Private Detector -nimellä kulkeva tekoälyä käyttävä ominaisuus saapuu kaikkiin Bumblen deittisovelluksiin kesäkuun 2019 aikana. Bumble omistaa mm. Badoo, Chappy, Lumen ja (tietysti) Bumble -deittisovellukset.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Samsung Galaxy S10e – hinta laskenut -30%

Samsung Galaxy S10e
337 € CDON
674 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 481 €

Oppo A16s – hinta laskenut -29%

Samsung Galaxy S10 – hinta laskenut -29%

Samsung Galaxy S10
279 € CDON
699 € Kärkkäinen
979 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 390 €

Honor Magic4 Lite – hinta laskenut -26%

Honor Magic4 Lite
199 € Power
269 € DNA
299 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 269 €

Kommentit (4)

Michelola
Michelola

2

Mieti, jonkun työ on ollut koodata ohjelmistoa joka tunnistaa peniksen. Päivästä toiseen mietit miten voisit paremmin havaita peniksen. Ladata ohjelmalle syötteeksi erilaisia peniksiä. Mihin allekirjoitan?

Vastaa
arivesa
arivesa

3

Mitä ilmiantoklikkauksesta seuraa kuvan lähettäjälle? Jääkö tilin sulkemiseen, vai alkaako lisäksi moraalinvartijat vainota?

Vastaa
dRD
dRD

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti arivesa:

Mitä ilmiantoklikkauksesta seuraa kuvan lähettäjälle? Jääkö tilin sulkemiseen, vai alkaako lisäksi moraalinvartijat vainota?

Jos ne jaetaan automaattisesti johonkin Tumblriin tms, yhteystietojen kera?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.