Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: Huawei P20 Liten hinta tippui peräti 25 prosenttia

Puhelinvertailu

Päivän diili: Huawei P20 Liten hinta tippui peräti 25 prosenttia
Älypuhelinten hinnat tippuvat alas perinteisesti seuraavan sukupolven saapuessa markkinoille. Vuosittainen kiertokulku tarkoittaa tällä hetkellä, että Huawein P20-sarjan puhelimien hinnat ovat aikaisempaa alempana.

Älypuhelinten kehitys ei enää viime vuosina ole ollut yhtä vilkasta kuin aiemmin, joten vuoden tai parinkin vanha puhelin voi olla edelleen varsin hyvä laite. Niinpä tämän päivän diilinä oleva Huawei P20 Lite on syytä ottaa harkintaan, jos haluaa kohtuuhintaista Androidia.

Tavallisesti noin 200 euron hintainen P20 Lite on hiljattain tippunut noin neljänneksen halvemmaksi. 25 prosentin alennus kaksois-SIM-paikalla varustettuun P20 Liteen tarkoittaa, että se maksaa nyt alimmillaan vain 149 euroa.

Viime vuonna esitelty P20 Lite sisältää mm. 5.84" FullView -näytön, 4 gigatavua RAM-muistia, kaksoiskameran (16+2MP), 8-ytimisen Kirin 659 -piirin sekä 64 gigatavua muistikortilla laajennettavaa tallennustilaa. Ne ovat varsin oivat ominaisuudet alle 150 euron laitteelle.


Löydät tarjouksen täältä:

Huawei P20 Lite Dual SIM 64GB


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja