Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tuleeko tänään jättimäisiä Android-uutisia? Google I/O alkaa

Manu Pitkänen

Tuleeko tänään jättimäisiä Android-uutisia? Google I/O alkaa
Vuosittainen Google I/O -kehittäjätapahtuma polkaistaan tänään illalla käyntiin. Tapahtumassa nettijätti kertoo mitä kaikkea sen tuotekehityksessä on saatu aikaan ja mitä uusia "leluja" sovelluskehittäjät saavat käsiinsä lähitulevaisuudessa.

Tapahtumassa esitellään perinteisesti Googlen verkkopalveluita, mutta myös esimerkiksi Android-käyttöjärjestelmän uusinta versiota (Android Q). Lisäksi Googlen odotetaan esittelevän uudet edulliset Pixel 3a -puhelinmallit. Uutta tietoa voidaan saada myös maaliskuussa ensimmäisen kerran esitellystä Stadia-pilvipelipalvelusta.

I/O-tapahtuma kestää kolme päivää. Tänään pidetään kuitenkin tapahtuman avajaisesitys, jossa kerrotaan kaikki suurimmat uutiset. Esitystä voit seurata alla olevan upotteen kautta. Esitys alkaa YouTuben mukaan 19.45 Suomen aikaa.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.