Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus 7 on julkaistu – Tällainen se on

Manu Pitkänen

OnePlus 7 on julkaistu – Tällainen se on
Suomessa hyvin suosituksi noussut kiinalainen älypuhelinmerkki OnePlus on julkaissut tänään uuden OnePlus 7 -malliston, johon kuuluu perusmalli OnePlus 7:n lisäksi edistyneempi OnePlus 7 Pro sekä uutta 5G-teknologiaa tukeva malli OnePlus 7 Prosta.

OnePlus 7:stä löytyy Qualcommin Snapdragon 855 -järjestelmäpiiri, kuusi gigatavua käyttömuistia, UFS 3.0 -teknologiaa tukeva tallennusmuisti (128 Gt), Dolby Atmos -stereokaiuttimet, RAM Boost ja puhelimen näytön läpi sormenjäljen tunnistava Screen Unlock -toiminto. Kameran kuvanlaatua on parannettu uuden UltraShot-algoritmin avulla. Etukamera on piilotettu pop up -mekanismin avulla puhelimen sisään.

Puhelimessa on kaksoiskamera, joka on rakennettu 48 megapikselin pääkameran (Sony IMX586) ja toisen viiden megapikselin kennon ympärille. OnePlus on asentanut kennon eteen f/1,7-tasoisen optiikan, joka on vakautettu optisesti. Kamera tukee myös elektronista kuvanvakautta.Pro-mallin kamera on rakennettu vuorostaan kolmen kennon ympärille. Lisäksi siihen on tulossa 90 hertsin virkistystaajuudella toimiva ja QHD+-tarkkuuksinen AMOLED-näyttö, jolla on kokoa 6,67 tuumaa.

OnePlus 7 Pron 5G-versio lanseerataan vain Suomessa ja Iso-Britanniassa. Lanseerauksesta viestitään lisää myöhemmin.

OnePlus 7 tulee myyntiin Suomessa 4. kesäkuuta. Se maksaa 549 euroa. Eri varianttien hinta- ja saatavuustiedot löytyvät erillisestä jutustamme. Voit lukea kaikki OnePlus 7 -juttumme täältä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.