>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tässä ovat OnePlus 7 ja OnePlus 7 Pro -mallien Suomi-hinnat

Matti Vähäkainu

Tässä ovat OnePlus 7 ja OnePlus 7 Pro -mallien Suomi-hinnat
OnePlus esitteli tänään kolme uutta älypuhelinta. Ensimmäistä kertaa yhtiön historiassa uutuuslaitteet tulivat kokonaisena sarjana, joissa on useita eri koko- ja kapasiteettiversioita.

Perusmalli on OnePlus 7, joka tarjoaa 6,2 tuuman Full HD+ -näytön, ja tästä suurempi, parempi ja kalliimpi versio on OnePlus 7 Pro, jossa on puolestaan peräti 6,67 tuuman QHD+ näyttö ja suurempi akku. Lisäksi tulossa OnePlus 7 Pro 5G, jonka hinta- ja saatavuustietoja ei valitettavasti vielä julkistettu. Lisätietoja laitteiden tekniikasta kannattaa lukea täältä.

Yhtiö on paljastanut myös nyt laitteiden viralliset Suomi-hinnat, joilla ne saa omakseen myös ensimmäisten joukossa yhtiön popup-myymälöistä Suomen viidestä eri kaupungista. Hinta vaihtelee mallin sekä tallennustilan mukaan.Perusmalli OnePlus 7 tarjoaa vain yhden väri- ja tilavaihtoehdon. Mirror Gray -värinen OnePlus 7 kuudella gigatavulla RAM-muistia ja 128 gigatavulla tallennustilaa maksaa 549 euroa. Sen myynti alkaa myös OnePlus 7 Pro -malleista jäljessä vasta 4. kesäkuuta.

OnePlus 7 Pro -mallia on saatavilla Nebula Blue, Mirror Gray ja Almond -värivaihtoehdoilla. Näistä kaksi jälkimmäistä löytyy vain 8Gt RAM + 256Gt ROM -kokoonpanolla, hinta on 749 euroa. Nebula Blue on tarjolla myös kalliimmalla 12Gt RAM + 256Gt ROM -kokoonpanolla, jonka hinta on 829 euroa.

Almond -värimallin saatavuudeksi mainitaan tässä vaiheessa vasta kesäkuu.

Lue lisää OnePlus 7 -laitteistaLue myös:
OnePlus 7 Pro arvostelu.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.