>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple esitteli uuden käyttöjärjestelmän – Tässä on iPadOS

1
Manu Pitkänen

Apple esitteli uuden käyttöjärjestelmän – Tässä on iPadOS
Apple on tehnyt ison irtioton iPadin ohjelmiston kanssa. iOS 13 -käyttöjärjestelmästä lähtien iPad ja iPhone eivät enää jaa samaa ohjelmistoa, vaan tablet-versio tunnetaan nimellä iPadOS. Muutoksella Apple yrittää alleviivata iPadin omintakeisuutta iPhonen iOS:ään verrattuna.

Uudessa iPadOS:ssä on parannettu moniajoon liittyviä toimintoja. Samasta sovelluksesta voidaan luoda useita ikkunoita ja käyttää niitä eri Space-tiloissa rinnakkain. Tiedostonhallinta on myös parantunut Files-sovellukseen lisätyn sarakenäkymän myötä sekä USB-muistitikkujen ja SD-korttien tuen myötä. Safari-selaimeen on vuorostaan lisätty lataushallinta, joten pysyt paremmin kärryillä minne verkosta lataamasi tiedostot tallentuivat.

iPadistä ollaan selvästi muokkaamassa ammattilaisille sopivaa kosketusnäytöllistä laitetta, joka ei ole pelkkä nettilauta, vaan sillä on mahdollista saada töitä aikaiseksi.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

etrade
etrade

1

"mahdollista saada töitä aikaiseksi."

(muokattu 21.55)
Tällä tuhansia euroja maksavalla lasten leikkikalulla on mahdollista saada töitä aikaiseksi, kun lataat siihen miljoona aplikaatiota. Moniajo, tiedostonhallinta ja kaikki muut ovat onnettomia.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.