Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Elisakin ottaa eSIM-liittymät valikoimiinsa – Kortteja ei enää tarvita

Manu Pitkänen

Elisakin ottaa eSIM-liittymät valikoimiinsa – Kortteja ei enää tarvita
Vielä viime vuoden lopulla DNA ja Elisa ilmoittivat olevansa odottavalla kannalla eSIM-teknologian suhteen. Telia alkoi tukea eSIMiä jo viime vuoden lopulla älykelloissa ja laajensi laitekantaa uusii älypuhelimiin.

Elisan ja DNA:n kiinnostus eSIMeihin kuitenkin on virinnyt kevään aikana, sillä toukokuun lopulla DNA ilmoitti aloittavansa varovaisesti eSIMin kaupallistamisen. Nyt myös Elisa kertoi aloittavansa eSIM-teknologian tukemisen 14. kesäkuuta alkaen. Elisa tarjoaa eSIM-ratkaisuja niin kuluttajille kuin teollisiin IoT-laitteisiin.

Kuluttajien eSIM-liittymät toimivat tällä hetkellä esimerkiksi uusimmissa älykelloissa, iPhone-puhelimissa ja iPad-tableteissa. eSIM-tuki tulee Elisan yritysasiakkaiden saataville älykelloihin ja -puhelimiin myöhemmin vuoden 2019 aikana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.