Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: säästä 20€-50€ edullisista Motorolan Moto G7 puhelimista

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: säästä 20€-50€ edullisista Motorolan Moto G7 puhelimista
Laitevalmistaja Lenovon omistamalta Motorolalta löytyy useita edullisia puhelimia. Nyt näitä edullisia puhelimia saa vielä halvemmalla. Nämä tarjoukset löytyvät Gigantin verkkokaupasta, joka tarjoaa vielä ilmaisen toimituksen Postin kautta rajoitetun ajan.

Motorola Moto G7 Play 129 euroa (norm. 149€). Moto G7 Play tarjoaa kohtuullisesti suorituskykyä Snapdragon 632 -piirin myötä. Sama piiri löytyy myös Moto G7 Power puhelimesta. Keskusmuistia on 2 gigatavua. Sisäistä tallennustilaa on 32 gigatavua, jota saa lisättyä muistikortilla. HD+ Max Vision -näytöllä on kokoa 5,7 tuumaa isolla näyttölovella varustettuna. Kamera on yleisesti halpojen puhelimien heikoimpia ominaisuuksia, mutta Digital Trendsin arvostelun perusteella pärjää kohtuullisesti valoisissa olosuhteissa. Puhelimessa on myös USB-C -liitäntä, 3.5 mm kuulokeliitin, 3000 mAh akku sekä Android 9 Pie -käyttöjärjestelmä.


Motorola Moto G7 Power 199 euroa (norm. 229€). Moto G7 Power tarjoaa virtaa 5000 mAh akun muodossa. Normaalilla käytöllä puhelimesta riittää virtaa pariksi päiväksi. Suorituskyvystä vastaa Snapdragon 632 -piiri, jonka parina on 4 gigatavua keskusmuistia. Sisäistä tallennustilaa löytyy 64 gigatavua, jota voi lisätä muistikortilla. HD+ Max Vision -näytöllä on kokoa 6,2 tuumaa ja myös näyttölovi löytyy. Takaa löytyy 12 megapikselin kamera ja tämän alapuolelle on sijoitettu sormenjälkitunnistin. Puhelimessa on USB-C -liitäntä, 3.5 mm kuulokeliitin sekä Android 9 Pie -käyttöjärjestelmä. Lue arvostelu.

Motorola Moto G7 Plus 279 euroa (norm. 329€). Kahteen edelliseen Moto G7 puhelimeen verrattuna Moto G7 Plus tarjoaa 6,2 tuuman Full HD -näytön. Näytössä on myös vähemmän häiritsevä "vesipisaralovi". Suorituskykyä tuottaa Snapdragon 636 -piiri eli sama kuin halvemmassa Moto G7 Play puhelimessa. 4 gigatavua keskusmuistia, 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa sekä muistikorttipaikka. Tästäkin puhelimesta löytyvät USB-C -liitin ja 3.5 mm kuulokeliitin. Virtaa antaa 3000 mAh akku. Valokuvaus onnistuu ihan mukavasti kaksoiskameran avulla. Käyttöjärjestelmänä toimii myös Android 9 Pie. Lue arvostelu.

Näiden Moto G7 puhelimien lisäksi tarjouksessa ovat:

Motorola Moto E5. Hinta 111 euroa. Iso 4000 mAh akku, 5,7 tuuman HD+ Max Vision -näyttö ja sormenjälkitunnistus.

Motorola One. Hinta 199 euroa (norm. 249€). 5,9 tuuman HD+ Max Vision -näyttö, sormenjälkitunnistin, kuulokeliitin ja Android One -käyttöjärjestelmä.


Nokia 5.1 Plus. Hinta 149 euroa (norm. 179€). 5,8 tuuman HD+ -näyttö, Android One -käyttöjärjestelmä, sormenjälkitunnistin ja 3060 mAh akku.

Samsung Galaxy A10. Hinta 125 euroa (norm. 159€). Android 9 Pie -käyttöjärjestelmä, 6,2 tuuman HD+ Infinity-V -näyttö, 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa ja 2 gigatavua keskusmuistia.

Katso myös:

Puhelimet alle 100 euroa


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja