Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung kiistää huhut – Galaxy Foldia ei ole tulossa vielä heinäkuussa

Manu Pitkänen

Samsung kiistää huhut – Galaxy Foldia ei ole tulossa vielä heinäkuussa
Samsungin keväällä esittelemän Galaxy Foldin olisi pitänyt olla jo lähemmäs kahden kuukauden ajan myynnissä, mutta se kauppoihin sitä ei ole vielä saatu eikä vielä edes tiedetä koska se tulee saataville.

Samsungin viestinnän mukaan Galaxy Fold ei tule myyntiin vielä heinäkuussa, vaikka huhuissa niin väitetäänkin. Mikäli puhelin julkaistaisiin ensi kuussa, pitäisi julkaisun valmistelun pitäisi olla jo nyt käynnissä. Vielä viime viikolla älypuhelinyksikköä johtavan DJ Kohin mukaan Galaxy Fold olisi julkaisukunnossa heinäkuuhun mennessä. Tilanne on tällä hetkellä kuitenkin se, että Foldin julkaisulle ei ole annettu tarkkaa julkaisuajankohtaa.

Huawei ilmoitti aiemmin, että se lykkää taittuvalla näytöllä varustetun Mate X:n julkaisua syyskuulle.

Samsung oli huhtikuun lopulla täydessä valmiudessa tuomassa Galaxy Foldin myyntiin, mutta teknologiasivustoille ennakkoon lähetetyissä mallikappaleissa ilmeni vakavia laatupuutteita, minkä seurauksena yhtiö päätti viivästyttää julkaisua.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.