Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uutta puhelinta ostamassa? - lista viikon puhelintarjouksista

Janne Yli-Korhonen

Uutta puhelinta ostamassa? - lista viikon puhelintarjouksista
Tästä listalta löytyy muutamia puhelimia, jotka ovat juuri nyt alennuksessa. Alennuksia löytyy Samsungin, Xiaomin ja Nokia puhelimista. Myös Applen iPhone 8 Plussaa saa nyt 649 eurolla eli noin 100 euroa halvemmalla.

Päivitetty 18.7. klo 11.50.

Samsung

Samsung Galaxy A80 on yksi Samsungin uutuuksista. Hintaa tällä uutuudella on 679 euroa ja mukana tulee Samsung Galaxy Buds -langattomat kuulokkeet. Kuulokkeiden arvo on 159 euroa. Tarjous on voimassa 21.7. asti.

Galaxy A80 puhelimen erikoisuus on sen kääntyvä kolmoiskamera, jota käytetään myös selfieiden ottamiseen. Puhelimessa ei siis ole omaa etukameraa, joka tarkoittaa myös isompaa näyttöä ilman minkäänlaista näyttölovea tai reunoja. Full HD+ Super AMOLED näytöllä on kokoa 6.7", johon on myös upotettu sormenjälkilukija. Tehoista vastaa Snapdragon 730 -prosessori, jonka parina on 8 gigatavua keskusmuistia. Sisäistä tallennustilaa on 128 gigatavua.


Samsung Galaxy A10 on myös vuoden 2019 aikana julkaistu edullinen Samsungin puhelin. Tällä hetkellä puhelinta saa 129 eurolla Elisalta. Normaalihinta tälle puhelimelle on 150 euroa.

Koska kyseessä on edullinen puhelin, se sisältää vain HD-tason näytön, 2 gigatavua keskusmuistia sekä 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Takaa löytyy yksi kamera. Puhelimessa ei myöskään ole sormenjälkilukijaa. Galaxy A10 toimii kuitenkin hyvin edullisena peruspuhelimen, jos sellainen on etsimässä. Galaxy A10 on jo saamassa seuraajan.

Myös Samsung Galaxy Note9 on saamassa seuraajan, sillä Galaxy Note10 esitellään 7. elokuuta. Pitkälti viimeisiä Galaxy Note9 puhelimia myydään pois varastoista alennettuun hintaan. Verkkokauppa.comin valikoimista löytyy vielä muutamia 512 gigatavun sisäisellä tallennustilalla varustettuja malleja 799 euron hinnalla.

Galaxy Note9 sisältää S Pen -kynän, 8 gigatavua keskusmuistia, 6.4" Super AMOLED -näytön, IP68-luokituksen, kaksi takakameraa ja paljon muuta. Myös 128 gigatavun malleja on vielä saatavilla muutamia 699 euron hinnalla.

Xiaomi

Xiaomin uutuus Mi 9T on tullut nyt myyntiin Suomessa. Halvimmillaan sitä saa Multitronicilta 369 eurolla.

Tällä hinnalla saa 128 gigatavun version, jonka väri on sininen. DNA ja Verkkokauppa.com myyvät Carbon Black -värillä 64 gigatavun mallia 399 euron hinnalla. Puhelimen tehoista vastaa Snapdragon 730 -suoritin ja keskusmuistia on 6 gigatavua. 6.39" AMOLED -näyttöön on upotettu sormenjälkilukija. Puhelin käyttää myös ylös nousevaa etukameraa, joten näytössä ei ole lovea tai ylimääräisiä reunoja. Sisälle on kuitenkin saatu mahtumaan 4000 mAh akku. Puhelimen takaa löytyy 3 kameraa, joten puhelin tarjoaa tällä hinnalla erinomaisia ominaisuuksia.


Hieman halvemmalla eli 349 eurolla mukaasi lähtee Xiaomi Mi 8 128 gigatavun versiona. 64 gigatavun malli maksaa 299 euroa.

Mi 8 tarjoaa hyvää suorituskykyä Snapdragon 845 -prosessorin ja 6 gigatavun keskusmuistin muodossa. Puhelin on myös saanut päivityksen Android 9 -käyttöjärjestelmäversioon. Full HD+ näyttö on kooltaan 6.21" ja sisältää näyttöloven etukameraa varten. Takaa löytyvät 12 + 12 MP kamerat sekä sormenjälkilukija.

Nokia

Nokia 4.2 saapui myyntiin Suomeen toukokuun aikana 199 euron hinnalla. Nyt sitä hieman halvemmalla eli 179 eurolla.

Nokia 4.2 sisältää pienen näyttöloven etukameraa varten laitteen 5,71" näytössä. Nokia 4.2 puhelin kuuluu Android One -perheeseen eli puhelimen käyttöjärjestelmänä käytetään puhdasta Androidia ja se saa vähintään kahden vuoden ajan päivityksiä käyttöjärjestelmään ja tietoturvaan. Sisäistä tallennustilaa on 32 gigatavua, käyttömuistia on 3 gigatavua ja tehoista vastaa Snapdragon 439 -piiri. Puhelimen takaa löytyy kaksi kameraa sekä sormenjälkitunnistin.

Nokia 7.1 puhelinta on myyty paljon viime aikoina 199 euron hinnalla ja sitä vieläkin saa tällä hintaa muun muassa DNA:lta.

199 euron hinnalla Nokia 7.1 tarjoaa varsin laadukkaat kamerat. Näytöllä on kokoa 5.84", sisäistä tallennustilaa on 64 gigatavua (tuki muistikortille) ja keskusmuistia on 4 gigatavua. Puhelin tarjoaa myös puhtaan Android-kokemuksen.

Panostamalla sata euroa lisää saat ostettua Nokia 8.1 puhelimen.


Nokia 8.1 puhelimessa on myös 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa muistikorttipaikalla varustettuna ja 4 gigatavua keskusmuistia. Tehoista vastaa Snapdragon 710 -prosessori. Laadukkaita kuvia saa myös otettua kahdella takakameralla.

Muut merkit

Applen iPhone 8 Plus 64 gigatavun versiota myydään tällä hetkellä 649 eurolla. Puhelimessa on tehokas A11 Bionic -siru, laadukkaat kamerat, 5.5" näyttö ja Touch ID -sormenjälkilukija. iPhone 8 Plus saa myös päivityksen uusimpaan iOS -käyttöjärjestelmäversioon.

Honor 20 on uutuus, joka tarjoaa paljon vastinetta rahalle. Hintaa tällä uutuudella on 399 euroa. Puhelimessa on 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa, 6 gigatavua keskusmuistia ja tehokas Kirin 980 -piiri. Takaa kameroita löytyy peräti neljä kappaletta. Sormenjälkilukija löytyy puhelimen kyljestä. Näytöllä on kokoa 6.26" ja siitä löytyy reikä puhelimen etukameralle. Laitteen 3750 mAh akku tarjoaa pitkän akkukeston.

Sonyn 21:9 kuvasuhteella varustettu Sony Xperia 10 Plus on jäänyt hieman pienemmälle huomiolle ja mahdollisesti sen takia puhelinta on myyty paljon alennettuun hintaan. Elisa myy puhelinta nyt 299 euron hinnalla, kun normaalisti sitä myydään 429 euron hinnalla. Sisäistä tallennustilaa laitteessa on 64 gigatavua ja keskusmuistia on 4 gigatavua. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 9 Pie.

Katso myös:
Parhaat puhelimet eri hintaluokista

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja