Asusin uusi pelipuhelin paljastui kiinalaisviranomaisen toimesta

Puhelinvertailu

Asusin uusi pelipuhelin paljastui kiinalaisviranomaisen toimesta
Pelipuhelimet ovat olleet sitten 2017 julkaistun Razer Phonen myötä tuleva trendi, ja tänäkin vuonna tulossa on vielä uusia pelipuhelimia, vaikka Razerin tuotoksista ei ole tietoa.

Yksi, joka on vahvistunut jo aiemmin, on Asus ROG Phone 2. Kyseisen laitteen nimittäin on jo kerrottu sisältävän uuden Snapdragon-huippupiirin. Samainen piiri ei päädy tietojen mukaan edes Samsung huippumalli Note10:een, joten tehossa ROG Phone 2 vaikuttaa päihittävän tämän vuoden tavanomaiset huippupuhelimet.

Snapdragon 855+ -piirillä varustettu ROG Phone 2 on nyt paljastunut myös kiinalaisviranomaisten toimesta. Kiinan televiranomainen TENAA on saanut laitteen käsiinsä ja on julkaissut dokumentteja, joista paljastuu hieman uutuuslaitteesta.

TENAA on julkaissut muutaman kuvan, joissa ROG Phone 2 näyttää kovasti edeltäjältä. Takana ovat pelilaitteista tutut väritykset, kaksoiskamera tarjoaa tutun terävän kulmikkaan muotoilun ja viilennykseen käytetään jälleen kuparia.Sormenjälkilukijaa ei tosin enää näy takana, joka tarkoittanee, että se on lienee sisällytetty näyttöön. Näyttö on muutenkin taattua pelaajille suunnattua laatua, sillä se tarjoaa 120 hertsin virkistystaajuuden 6.59 tuuman koossa.

Akkua laitteessa on peräti 5800 milliampeerituntia, jonka pitäisi riittää melko kivasti pelaamiseen.

Jäämme odottamaan julkaisua, joka tapahtunee aivan piakkoin.
Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Reno 8 5G – hinta laskenut -35%

Oppo Reno 8 5G
293 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 449 €

vivo V21 – hinta laskenut -26%

vivo V21
191 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 257 €

Motorola Razr 40 – hinta laskenut -24%

Motorola Razr 40
682 € CDON
894 € Verkkokauppa.com
899 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 894 €

Nokia XR21 – hinta laskenut -21%

Nokia XR21
399 € DNA
454 € Dustin Home
509 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 506 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.