Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google tarkastaa uusia sovelluksia kolme päivää ennen julkaisua Google Play-sovelluskaupassa

1
Janne Yli-Korhonen

Google tarkastaa uusia sovelluksia kolme päivää ennen julkaisua Google Play-sovelluskaupassa
Google on kertonut Choice of Games -sivustolle, että kaikkien uusien sovelluksien kohdalla Google käyttää vähintään kolme päivää sen tarkistamiseen ennen kuin sovellus julkaistaan Google Play -sovelluskaupassa.

Uuden käytännön myötä kehittäjät eivät enää voi ajastaa sovelluksen julkaisua. Kun Google hyväksyy sovelluksen, se julkaistaan Google Play -sovelluskaupassa automaattisesti. Monet sovelluskehittäjät ovat pettyneet Googlen toimintaan, koska Google ei etukäteen varoittanut kehittäjiä muutoksesta.

Google päätyi muutokseen, sillä se haluaa parantaa käyttäjien turvallisuutta. Google poisti hiljattain 85 sovellusta sovelluskaupasta, jotka sisälsivät mainosohjelmia ja toistivat mainoksia käyttäjän avatessa puhelimen lukituksen. Pidempi tarkastusaika auttaa pitämään sovelluskaupan puhtaana haitallisista sovelluksista.Lue myös:
Google testaa maksullista Play Pass -palvelua.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

1

Lainaus:

Uuden käytännön myötä kehittäjät eivät enää voi ajastaa sovelluksen julkaisua


Jos ja kun tuo jollekkin tärkeä, niin miksei sitä voisi jatkossa sallia , ei luulisi vaikuttavan tarkastuksen tehokkuuteen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.