>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google testaa maksullista Play Pass -palvelua

Janne Yli-Korhonen

Google testaa maksullista Play Pass -palvelua
Googlelta on vahvistettu Android Policelle, että Play Pass -palvelu on tällä hetkellä testivaiheessa. Palvelun hinnan kerrotaan olevan 4,99 dollaria kuukaudessa, joka tietenkin voi muuttua ennen julkaisua.

Google Play Pass on käytännössä samanlainen kuin Apple Arcade. Pelipalvelu, jolla pystyy pelaamaan maksullisia pelejä kuukausimaksua vastaan.

Kuvien perusteella Play Pass koskee myös maksullisia sovelluksia, joita voi myös käyttää ilmaiseksi maksamalla kuukausimaksua Play Pass -palvelusta.

Android Policen mukaan Google testaa maksullista Play Pass palvelua

Maksamalla Play Pass -palvelun käytöstä sovelluksia ei tarvitse erikseen ostaa, niissä ei ole mainoksia ja sovelluksen sisäiset ostot avautuvat käyttöön. Myös erillinen perhetilaus on saatavilla ja palvelun tilauksen voi keskeyttää koska tahansa.Esimerkkinä Android Policen kuvissa on Stardew Valley, joka maksaa 8,99 euroa Google Play -sovelluskaupassa. Ostamalla Play Passin Stardew Valleyta voi pelata ilmaiseksi.

Lue myös:
Miksi pelipuhelimet ovat suosittuja?


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.