Google testaa maksullista Play Pass -palvelua

Janne Yli-Korhonen

Google testaa maksullista Play Pass -palvelua
Googlelta on vahvistettu Android Policelle, että Play Pass -palvelu on tällä hetkellä testivaiheessa. Palvelun hinnan kerrotaan olevan 4,99 dollaria kuukaudessa, joka tietenkin voi muuttua ennen julkaisua.

Google Play Pass on käytännössä samanlainen kuin Apple Arcade. Pelipalvelu, jolla pystyy pelaamaan maksullisia pelejä kuukausimaksua vastaan.

Kuvien perusteella Play Pass koskee myös maksullisia sovelluksia, joita voi myös käyttää ilmaiseksi maksamalla kuukausimaksua Play Pass -palvelusta.

Android Policen mukaan Google testaa maksullista Play Pass palvelua

Maksamalla Play Pass -palvelun käytöstä sovelluksia ei tarvitse erikseen ostaa, niissä ei ole mainoksia ja sovelluksen sisäiset ostot avautuvat käyttöön. Myös erillinen perhetilaus on saatavilla ja palvelun tilauksen voi keskeyttää koska tahansa.Esimerkkinä Android Policen kuvissa on Stardew Valley, joka maksaa 8,99 euroa Google Play -sovelluskaupassa. Ostamalla Play Passin Stardew Valleyta voi pelata ilmaiseksi.

Lue myös:
Miksi pelipuhelimet ovat suosittuja?


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.