Galaxy Fold – 2000 euron puhelin ja näytön saa naarmuille kynnelläkin

Manu Pitkänen

Galaxy Fold – 2000 euron puhelin ja näytön saa naarmuille kynnelläkin
Irvileuat saivat aikoinaan aihetta naurulle, kun Apple kiemurteli antennagate-skandaalin kanssa ja Steve Jobs selitteli uuden iPhonen heikentyvää matkapuhelinsignaalia käyttäjien väärällä otteella. Samsung on nyt myös hankalassa tilanteessa, sillä sen pitäisi saada jo kertaalleen myyntiin menossa ollut Galaxy Fold kauppoihin.

Keväällä kun Galaxy Foldin piti tulla kauppoihin, ilmeni ettei puhelimen näyttö ollut tarpeeksi kestävä kuluttajien käyttöön. Samsung joutui peruuttamaan lanseerauksen ja yhtiö on nyt kesän ajan ratkonut näytön kestävyyteen liittyviä ongelmia. Näyttää kuitenkin siltä, että näyttö on edelleen hyvin hauras, minkä takia Samsung on julkaissut kuluttajia opastavan videon, jossa kehotetaan markkinointilausein pitämään yli 2000 euron puhelimesta äärimmäisen hyvää huolta.

Näytön pinta on ilmeisesti niin herkkä, että jopa kynsi voi naarmuttaa sitä. Samsung ei suosittele käyttämään näyttösuojia puhelimen kanssa. On sanomattakin selvää, että pöly aiheuttaa tällaiselle pinnalle paljon enemmän harmia. Lisäksi näyttöä ei pitäisi painaa sormenpäälläkään liian kovaa. Näytön herkkyys tuli ilmi tubettaja JerryRigEverythingin tuoreesta videosta (katsottavissa alla).


Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 11 Lite 5G NE – hinta laskenut -33%

Xiaomi 11 Lite 5G NE
199 € Telia
299 € Gigantti
299 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 299 €

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € Proshop
179 € ComputerSalg
179 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Nokia G11 – hinta laskenut -21%

Nokia G11
105 € Dustin Home
133 € CDON
143 € Hobby Hall

Alin hinta viikko sitten: 133 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.