Nopeustesti paljastaa uuden iPhone 11 Pro -mallin heikkouden

Puhelinvertailu

Nopeustesti paljastaa uuden iPhone 11 Pro -mallin heikkouden
Applen hiljattain esittelemät uudet iPhone-mallit tuovat mukanaan tuttuun tapaan uuden järjestelmäpiirin ja suorittimet. Tämä tarkoittaa, että uutuusmalleissa on enemmän potkua.

Lisäksi yhtiö on luvannut parhaimmillaan jopa kaksi kertaa nopeammat sovelluskäynnistykset, joskin iso osa tähtä johtunee uudesta iOS 13 -versiosta eikä suoraan piireistä.

Itseasiassa uudet suorittimet näkyvät testien mukaan peräti heikompana nopeutena edeltäjään verrattuna.

Mutta onko uusi huippu iPhone silti Android-laitteita nopeampi sovellusten avaamisessa. Ainakin suorituskykyä mittaavien benchmark-testien mukaan uusi A13-piiri sisältää maailman tehokkaimmat mobiilissuorittimet.

PhoneBuff on oheisessa videossaan pistänyt vastakkain uuden iPhone 11 Pro Maxin ja Galaxy Note10+:n. Ensimmäisestä sovellusten avauksesta iPhone 11 Pro Max selviytyy noin 10 sekunnin erolla voittajana, mutta sitten alkavat iPhonen ongelmat.Vain neljän gigatavun muistilla varustettu iPhone ei pysty pitämään kaikkia sovelluksia auki, joten sen täytyy aloittaa lataaminen alusta monen kohdalla. Niinpä Galaxy Note 10+ ohittaa iPhonen ja päätyy lopulta voittamaan kilvan 6 sekunnin erolla.

Selvää on, että iPhonen suorittimesta löytyy tehoja, mutta se ei riitä, kun RAM-muisti loppuu – ja/tai muistihallinta pettää – kesken. Lisäksi on huomioitava, ettei Galaxy Note10+ ole tässä testissä nopein Android-puhelin. Ainakin OnePlus 7 Pro on päihittänyt sen noin 8 sekunnin erolla.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Sony Xperia 5 III – hinta laskenut -44%

Sony Xperia 5 III
449 € Teleoutlet
798 € Gigantti
820 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 797 €

Xiaomi Mi 11 Lite 5G – hinta laskenut -43%

Xiaomi Mi 11 Lite 5G
199 € Power
349 € DNA
409 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 348 €

Sony Xperia 1 III – hinta laskenut -38%

Sony Xperia 1 III
649 € Teleoutlet
899 € Hobby Hall
1047 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 1047 €

Sony Xperia 10 III – hinta laskenut -37%

Sony Xperia 10 III
249 € Teleoutlet
398 € Gigantti
449 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.