Nopeustesti paljastaa uuden iPhone 11 Pro -mallin heikkouden

Puhelinvertailu

Nopeustesti paljastaa uuden iPhone 11 Pro -mallin heikkouden
Applen hiljattain esittelemät uudet iPhone-mallit tuovat mukanaan tuttuun tapaan uuden järjestelmäpiirin ja suorittimet. Tämä tarkoittaa, että uutuusmalleissa on enemmän potkua.

Lisäksi yhtiö on luvannut parhaimmillaan jopa kaksi kertaa nopeammat sovelluskäynnistykset, joskin iso osa tähtä johtunee uudesta iOS 13 -versiosta eikä suoraan piireistä.

Itseasiassa uudet suorittimet näkyvät testien mukaan peräti heikompana nopeutena edeltäjään verrattuna.

Mutta onko uusi huippu iPhone silti Android-laitteita nopeampi sovellusten avaamisessa. Ainakin suorituskykyä mittaavien benchmark-testien mukaan uusi A13-piiri sisältää maailman tehokkaimmat mobiilissuorittimet.

PhoneBuff on oheisessa videossaan pistänyt vastakkain uuden iPhone 11 Pro Maxin ja Galaxy Note10+:n. Ensimmäisestä sovellusten avauksesta iPhone 11 Pro Max selviytyy noin 10 sekunnin erolla voittajana, mutta sitten alkavat iPhonen ongelmat.Vain neljän gigatavun muistilla varustettu iPhone ei pysty pitämään kaikkia sovelluksia auki, joten sen täytyy aloittaa lataaminen alusta monen kohdalla. Niinpä Galaxy Note 10+ ohittaa iPhonen ja päätyy lopulta voittamaan kilvan 6 sekunnin erolla.

Selvää on, että iPhonen suorittimesta löytyy tehoja, mutta se ei riitä, kun RAM-muisti loppuu – ja/tai muistihallinta pettää – kesken. Lisäksi on huomioitava, ettei Galaxy Note10+ ole tässä testissä nopein Android-puhelin. Ainakin OnePlus 7 Pro on päihittänyt sen noin 8 sekunnin erolla.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -24%

Motorola Lenovo ThinkPhone

Alin hinta viikko sitten: 900 €

Xiaomi Redmi Note 11S 5G (global) – hinta laskenut -17%

Xiaomi Redmi Note 11S 5G (global)

Alin hinta viikko sitten: 186 €

Motorola Moto G42 – hinta laskenut -14%

Motorola Moto G42

Alin hinta viikko sitten: 155 €

Xiaomi 12X – hinta laskenut -11%

Xiaomi 12X
484 € Proshop
484 € Hobby Hall
747 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 544 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.