Kuvissa uusi OnePlus 7T Pro ja OnePlus 7T Pro McLaren Edition

Puhelinvertailu

Kuvissa uusi OnePlus 7T Pro ja OnePlus 7T Pro McLaren Edition
OnePlus esitteli tänään syksyn älypuhelinmalliston eurooppalaisille Lontoon julkaisutilaisuudessa. Jo aiemmin paljastettu OnePlus 7T sai hinnan ja lisäksi esiteltiin uudet OnePlus 7T Pro ja OnePlus 7T Pro McLaren Edition -laitteet.

Kovasti edeltäjänsä tapainen, itseasiassa liki identtinen, OnePlus 7T Pro saapui ennakkomyyntiin heti ja kauppoihin ensi keskiviikkona.

OnePlus on julkaissut myös läjäpäittäin kuvia, joissa uutuuksia esitellään jokaisesta mahdollisesta kuvakulmasta. Uudet Pro-mallit ovatkin OnePlussan näyttävimmät laitteet, ja tarjoavat täysin virtaviivaisen ilmeen, selfie-kameran ollessa piilotettuna.
Lisäksi näyttö kaareutuu lisäksi vesiputousmaisesti sivuille, joka saa laitteen näyttämään entistä komeammalta, joskin käytettävyydestä voidaan olla eri mieltä.

Kuten kuvista näkyy niin ulkoisesti laite on hyvinkin tuttu edeltäjä OnePlus 7 Prosta. Se tarjoaa suuren reunoille ulottuvan näytön ja esiin ponnahtavan selfie-kamera. Takakamerat ovat teknisesti samat ja liki identtiset ulkoisestikin. Vain pienen pieni yksityiskohta erottaa ulkoisesti uuden laitteen edeltäjästä.McLaren Edition on sekin ulkoisesti kovasti kesällä esitellyn OnePlus 7 Pro -mallin näköinen. Värimaailma ja McLaren-logo tietysti ovat uutta, joskin viime vuonna sama nähtiin OnePlus 7T:ssä. Huipputehot on varmistettu lisämuistilla, sillä kyseessä on ainoa 7T-malliston laite, jossa on 12 gigatavua RAM-muistia.
Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -44%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 86 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1217 € Teknikproffset

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.