WhatsApp hävisi Google Playstä – Kukaan ei tiedä syytä

1
Manu Pitkänen

WhatsApp hävisi Google Playstä – Kukaan ei tiedä syytä
Jos eilen yritit ladata WhatsAppia Android-puhelimeen, saatoit havaita ettei se ollut mahdollista. Pikaviestisovellus nimittäin puuttui Google Playn valikoimista kokonaan hetken aika.

Mikäli eilen Google Playstä yritti hakea sopivana ajanhetkenä WhatsAppia, tuli hakutuloksiin vain WhatsApp Business sekä pikaviestipalvelun maineella ratsastavia sovelluksia. App Storesta WhatsApp Messenger kuitenkin löytyi silloinkin kun sovellus puuttui Google Playstä. WhatsAppin viestinnästä vahvistettiin sovelluksen puuttuneen hetken aikaa Google Playstä, mutta syytä häviämiselle ei paljastettu.

Instagram oli niin ikään hetken aikaa poissa Google Playstä viime kuussa.

Ohjelman toimivuus ei ollut missään vaiheessa uhattuna, joten mistään suureste ongelmasta ei ollut kyse. Ohjelman päivittäminen tai sen asentaminen uuteen laitteeseen oli vain estynyt hetkeksi.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

karmakameli
karmakameli

1

Onko tosiaan niin että KUKAAN ei tiedä syytä? En sano että kyseessä on UFO-miehet, mutta syylliset OVAT todellakin UFO-miehiä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.