Vuoto vahvistaa: Huomenna esiteltävän Pixel 4:n mukana ei kuulokkeita tai edes kuulokeadapteria

Puhelinvertailu

Vuoto vahvistaa: Huomenna esiteltävän Pixel 4:n mukana ei kuulokkeita tai edes kuulokeadapteria
Huomenna Googlen on määrä esitellä uusia Pixel-laitteita New Yorkissa, ja tiedämmekin jo tässä vaiheessa, että tulossa on ainakin Pixel 4 -älypuhelimet.

Tämän lisäksi tiedämme myös paljon niiden tekniikasta ja ulkonäöstä. Kiitos siitä kuuluu paitsi erilaisille vuodoille niin myös Googlelle itselleen. Vielä näin päivää ennen olemme vastaanottaneet kenties sen viimeisen vuodon, jossa paljastetaan Pixel 4 -puhelimen myyntipakkaus.

Myyntipakkauksesta paljastuu itseasiassa muutakin kuin vain kotelon ulkonäkö. Pakkauksen teksteistä nimittäin voi päätellä mitä se pitää sisällään. Ensimmäisenä tekstistä osuu silmään näytön koko, joka on odotetusti 5,7 tuumaa. Lisäksi väriksi mainitaan musta Just Black, joka sekään ei yllätä.

Hieman erikoisempaa sen sijaan on, että pakkauksen muu sisältö on varsin karsittua.Jo aiemmin huhut ovat kertoneet, että Google on luopunut tyystin pakkaamasta kuulokkeita uuden Pixelin kaveriksi. Näin todella vaikuttaa olevan, sillä pakkaussisällöstä puuttuvat niin kuulokkeet kuin edes perinteisten kuulokkeiden käyttöön tarvittava USB-adapteri.

Yhtiöt ovat monilta osin siirtyneet langattomien kuulokkeiden tarjontaan, ja sellaiset on tietysti Googlellakin myydä asiakkaalle. Perinteisiin nojaten on kuitenkin erikoista, että mukana ei toimiteta lainkaan kuulokkeita.

Ehkäpä tämä on kuitenkin oikea suunta, sillä monilla varmasti kuulokkeet ovat jo omasta takaa. Joskin adapterin puuttuminen saattaa olla vielä aikaista, vaikka langattomien kuulokkeiden suosio onkin kasvanut valtaisasti.

Mitä mieltä olet, tulisiko pakkakausessa olla kuulokkeet tai ainakin adapteri langattomille kuulokkeille?


Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Samsung Galaxy S20 – hinta laskenut -46%

Samsung Galaxy S20
370 € Multitronic
740 € CDON
799 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 685 €

Xiaomi Mi 11i – hinta laskenut -42%

Xiaomi Mi 11i
349 € Teleoutlet
778 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 599 €

Xiaomi Redmi 9A – hinta laskenut -31%

Xiaomi Redmi 9A
69 € Power
95 € Multitronic
96 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Samsung Galaxy S10e – hinta laskenut -30%

Samsung Galaxy S10e
337 € CDON
674 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 481 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.