Vuoto vahvistaa: Huomenna esiteltävän Pixel 4:n mukana ei kuulokkeita tai edes kuulokeadapteria

Puhelinvertailu

Vuoto vahvistaa: Huomenna esiteltävän Pixel 4:n mukana ei kuulokkeita tai edes kuulokeadapteria
Huomenna Googlen on määrä esitellä uusia Pixel-laitteita New Yorkissa, ja tiedämmekin jo tässä vaiheessa, että tulossa on ainakin Pixel 4 -älypuhelimet.

Tämän lisäksi tiedämme myös paljon niiden tekniikasta ja ulkonäöstä. Kiitos siitä kuuluu paitsi erilaisille vuodoille niin myös Googlelle itselleen. Vielä näin päivää ennen olemme vastaanottaneet kenties sen viimeisen vuodon, jossa paljastetaan Pixel 4 -puhelimen myyntipakkaus.

Myyntipakkauksesta paljastuu itseasiassa muutakin kuin vain kotelon ulkonäkö. Pakkauksen teksteistä nimittäin voi päätellä mitä se pitää sisällään. Ensimmäisenä tekstistä osuu silmään näytön koko, joka on odotetusti 5,7 tuumaa. Lisäksi väriksi mainitaan musta Just Black, joka sekään ei yllätä.

Hieman erikoisempaa sen sijaan on, että pakkauksen muu sisältö on varsin karsittua.



Jo aiemmin huhut ovat kertoneet, että Google on luopunut tyystin pakkaamasta kuulokkeita uuden Pixelin kaveriksi. Näin todella vaikuttaa olevan, sillä pakkaussisällöstä puuttuvat niin kuulokkeet kuin edes perinteisten kuulokkeiden käyttöön tarvittava USB-adapteri.

Yhtiöt ovat monilta osin siirtyneet langattomien kuulokkeiden tarjontaan, ja sellaiset on tietysti Googlellakin myydä asiakkaalle. Perinteisiin nojaten on kuitenkin erikoista, että mukana ei toimiteta lainkaan kuulokkeita.

Ehkäpä tämä on kuitenkin oikea suunta, sillä monilla varmasti kuulokkeet ovat jo omasta takaa. Joskin adapterin puuttuminen saattaa olla vielä aikaista, vaikka langattomien kuulokkeiden suosio onkin kasvanut valtaisasti.

Mitä mieltä olet, tulisiko pakkakausessa olla kuulokkeet tai ainakin adapteri langattomille kuulokkeille?




Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
231 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -18%

Motorola Lenovo ThinkPhone
519 € Dustin Home
539 € Proshop
557 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -16%

Oppo Reno 7 5G
333 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.