Nyt myös Gmail sai tumman teeman, ainakin osalle käyttäjistä

Puhelinvertailu

Nyt myös Gmail sai tumman teeman, ainakin osalle käyttäjistä
Google on päivittänyt sähköpostisovellus Gmailin uudella asetuksella. Gmailin Android-sovellus on saanut monien muiden sovellusten tapaan nyt tumman teeman.

Google on vihjaillut jo kuukausia tummaa teemaa Androidin Gmail-sovellukseen, mutta nyt se on vihdoin tullut – ainakin osalle käyttäjistä.

Sovelluksen Yleisistä asetuksista (General settings) löytyy nyt teemavalinta, jos käytössä on Androidin uusimmassa versiossa. Valitettavasti tässä vaiheessa Android 10 on saatavilla vain kovin rajattuun määrään puhelimia, mutta voisi kuvitella, että tämän jälkeen ominaisuuden saatavuus laajenee pian.

PhoneArenan kuvakaappauksien mukaan valinta pitää sisällään vaalean, tumman sekä järjestelmän oletusvärin. Näistä jälkimmäinen valitsee sopivan teeman riippuen onko järjestelmässä käytössä tumma moodi vai ei.Tumma tila tarjoaa paitsi esteettisesti erilaisen elämyksen, niin mahdollistaa silmiä vähemmän pimeässä särkevän käyttöliittymän ja jopa vähentää akun kulutusta laitteilla, joissa on OLED-näyttö, olettaen, että tummassa tilassa käytetään pikimustaa väriä.


Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Apple iPhone SE (2022) – hinta laskenut -21%

Apple iPhone SE (2022)
419 € Swappie
529 € Kärkkäinen
559 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 529 €

Xiaomi Poco M3 Pro 5G – hinta laskenut -17%

Xiaomi Poco M3 Pro 5G
99 € DNA
250 € Hobby Hall
282 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Motorola Moto G22 – hinta laskenut -15%

Motorola Moto G22
139 € Power
148 € ComputerSalg
148 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 162 €

OnePlus 7T – hinta laskenut -14%

OnePlus 7T
473 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 548 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.