Nyt myös Gmail sai tumman teeman, ainakin osalle käyttäjistä

Puhelinvertailu

Nyt myös Gmail sai tumman teeman, ainakin osalle käyttäjistä
Google on päivittänyt sähköpostisovellus Gmailin uudella asetuksella. Gmailin Android-sovellus on saanut monien muiden sovellusten tapaan nyt tumman teeman.

Google on vihjaillut jo kuukausia tummaa teemaa Androidin Gmail-sovellukseen, mutta nyt se on vihdoin tullut – ainakin osalle käyttäjistä.

Sovelluksen Yleisistä asetuksista (General settings) löytyy nyt teemavalinta, jos käytössä on Androidin uusimmassa versiossa. Valitettavasti tässä vaiheessa Android 10 on saatavilla vain kovin rajattuun määrään puhelimia, mutta voisi kuvitella, että tämän jälkeen ominaisuuden saatavuus laajenee pian.

PhoneArenan kuvakaappauksien mukaan valinta pitää sisällään vaalean, tumman sekä järjestelmän oletusvärin. Näistä jälkimmäinen valitsee sopivan teeman riippuen onko järjestelmässä käytössä tumma moodi vai ei.Tumma tila tarjoaa paitsi esteettisesti erilaisen elämyksen, niin mahdollistaa silmiä vähemmän pimeässä särkevän käyttöliittymän ja jopa vähentää akun kulutusta laitteilla, joissa on OLED-näyttö, olettaen, että tummassa tilassa käytetään pikimustaa väriä.
Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo A78 – hinta laskenut -21%

Oppo A78
218 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 276 €

Xiaomi Poco M4 5G – hinta laskenut -20%

Xiaomi Poco M4 5G
184 € CDON
228 € Hobby Hall

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Apple iPhone SE (2022) – hinta laskenut -19%

Apple iPhone SE (2022)
402 € Hobby Hall
499 € Gigantti
499 € Power

Alin hinta viikko sitten: 499 €

Motorola Moto G13 – hinta laskenut -16%

Motorola Moto G13
123 € Hobby Hall
131 € Proshop
158 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 146 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.