Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nyt myös Gmail sai tumman teeman, ainakin osalle käyttäjistä

Puhelinvertailu

Nyt myös Gmail sai tumman teeman, ainakin osalle käyttäjistä
Google on päivittänyt sähköpostisovellus Gmailin uudella asetuksella. Gmailin Android-sovellus on saanut monien muiden sovellusten tapaan nyt tumman teeman.

Google on vihjaillut jo kuukausia tummaa teemaa Androidin Gmail-sovellukseen, mutta nyt se on vihdoin tullut – ainakin osalle käyttäjistä.

Sovelluksen Yleisistä asetuksista (General settings) löytyy nyt teemavalinta, jos käytössä on Androidin uusimmassa versiossa. Valitettavasti tässä vaiheessa Android 10 on saatavilla vain kovin rajattuun määrään puhelimia, mutta voisi kuvitella, että tämän jälkeen ominaisuuden saatavuus laajenee pian.

PhoneArenan kuvakaappauksien mukaan valinta pitää sisällään vaalean, tumman sekä järjestelmän oletusvärin. Näistä jälkimmäinen valitsee sopivan teeman riippuen onko järjestelmässä käytössä tumma moodi vai ei.Tumma tila tarjoaa paitsi esteettisesti erilaisen elämyksen, niin mahdollistaa silmiä vähemmän pimeässä särkevän käyttöliittymän ja jopa vähentää akun kulutusta laitteilla, joissa on OLED-näyttö, olettaen, että tummassa tilassa käytetään pikimustaa väriä.


Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.