Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Trump neuvoo Applea – Näin iPhonesta saisi paremman

2
Manu Pitkänen

Trump neuvoo Applea – Näin iPhonesta saisi paremman
iPhone herättää selvästi tunteita Yhdysvaltain presidentissä, sillä jo vaalikampanjoinnin aikana hän kehotti kansalaisia boikotoimaan Applea mikäli se ei luovuta viranomaisille tarvittavia tietoja San Bernardinon terrori-iskun tekijän puhelimen suojausten ohittamiseksi. Hän on myös vaatinut Applea keskittämään tuotanto enemmän Yhdysvaltoihn.

Uudessa Twitter-viestissä Trumpilla on kuitenkin yksityiskohtaisempia ehdotuksia Applen toiminnan ohjaamiseksi. Trumpia harmitta selvästi uusi muotoilusuunta, jossa Apple hankkiutuu eroon fyysisistä painikkeista. Esimerkiksi ikoninen kotinäppäin on korvattu uusissa iPhone-malleissa pyyhkäisyeleellä. Trumpia tämä ei miellytä, vaan hän haluaisi Cookin palauttavan kotinäppäimen iPhoneen.

Presidentin mielipiteillä on tietysti painoarvoa, mutta yrityksen tuotteiden suunnitteluun hän tuskin pääsee vaikuttamaan kovinkaan helposti. Kokonaissuunnittelun kannalt painikkeeton iPhonen on ehkä parempi, vaikka kotinäkymään pääsemisessä fyysinen näppäin olisikin pyyhkäisyä parempi. Tulevassa iPhone SE2 -mallissa on ehkä fyysinen kotinäppäin, joten se lienee Trumpin puhelin julkaisun jälkeen.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (2)

extralow
extralow

1

Napin poistuminen oli hyvä juttu, en enää meinaa osata käyttää napillista kun koitan vaimon tai lasten puhelinta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.