Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple hyppää täysillä mukaan 5G:hen – Tavoittelee ensi vuonna piirejä 80 miljoonaan puhelimeen

Manu Pitkänen

Apple hyppää täysillä mukaan 5G:hen – Tavoittelee ensi vuonna piirejä 80 miljoonaan puhelimeen
Apple ei lähtenyt 5G-aikaan ensimmäisten joukossa, mutta ensi vuonna se hyppää uusimpaan matkaviestinteknologiaan koko malliston voimin. Nikkei Asia Review -julkaisun mukaan Apple aikoisi käyttää kaikissa ensi syksynä julkaistavissa puhelimissa 5G-modeemi.

Nikkei Asia Review'n lähteet kertovat, että Apple olisi päättänyt tilata ensi syksynä julkaistaviin iPhoneihin Qualcommilta X55-modeemin. Se on tällä hetkellä markkinoiden edistyksellisimpiä modeemeita. Qualcommille voi tulla haasteita tuotannon kanssa, sillä Apple tarvitsisi modeemeita ensi vuoden lopulla peräti 80 miljoona kappaletta. Apple vaikuttaisi siis olevan luottavainen sen suhteen, että iPhonien kysyntä olisi korkealla tasolla ensi vuoden lopullakin.

Apple osti viime kesänä Intelin modeemibisneksen rungon, joten yhtiöllä on selkeä suunnitelma korvata Qualcomm aikanaan omalla 5G-modeemilla, jonka se voisi integroida järjestelmäpiiriinsä. Huhujen mukaan Applen oma 5G-modeemi olisi valmis käytettäväksi vuoden 2022 iPhoneihin.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.