Google paljasti ensimmäiset Pixelien julkistuksen jälkeiset ominaisuudet

Matti Robinson

Google paljasti ensimmäiset Pixelien julkistuksen jälkeiset ominaisuudet
Google lupasi syksyn julkistustapahtuman yhteydessä Pixel-puhelinten ostajille, että yhtiö tuo laitteisiin ominaisuuksia nk. feature drop -julkaisuilla pitkin laitteen elinkaarta. Nyt Pixel 4 -julkaisusta on kulunut jo jokin tovi ja Google onkin valmis ensimmäiseen ominaisuuspakettiin.

Ensimmäisiin ominaisuuksiin kuuluu kolme suhteellisen mielenkiintoista uudistusta. Ensimmäinen niistä on jälkikäteen lisättävän potrettiefektin. Tämä avulla selfie-kuvaan saa bokeh-efektin, vaikka kuva olisi otettu vuosi sitten perinteisessä muodossa.

Toisena on kenties odotetuin ominaisuus ainakin Yhdysvalloissa, jossa robottipuheluita saattaa tulla jatkuvana tulvana. Uuden ominaisuuden avulla Googlen puhelimet pystyvät vastaamaan puheluihin ja karsimaan joukosta robottipuhelut pois ilman turhaa häiriötä.

Kolmantena uudistuksena Google on päivittänyt Duo-videopuheluita. Uuden ominaisuuden avulla videokuva keskittyy automaattisesti kasvoihin, vaikka liikkuisit kehyksen sisällä. Lisäksi potrettikuvien bokeh-efektin saa nyt myös videopuheluihin, mikäli taustalla on vaikkapa jotain häiritsevää.Google on kertonut myös uudistuksista Pixel 2, Pixel 3 ja Pixel 3a -laitteille. Niille saapuu uusi Recorder-sovellus, kaksi jälkimmäistä saa Live Caption -tekstitysominaisuuden ja digitaalisen hyvinvoinnin (Digital Wellbeing) saa parannuksia, kuten Flip to Shhh -ominaisuuden Pixel 2 ja Pixel 2 XL -laitteilla.

Lisää uudistuksista löytyy täältä.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme 9 4G – hinta laskenut -31%

Realme 9 4G
283 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 410 €

Honor X8 – hinta laskenut -26%

Motorola edge 20 – hinta laskenut -26%

Motorola edge 20
249 € Power
338 € CDON
338 € Hobby Hall

Alin hinta viikko sitten: 338 €

Motorola Moto Razr 2022 – hinta laskenut -26%

Motorola Moto Razr 2022
849 € Lenovo
1066 € CDON
1149 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 1149 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.