Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Asus ROG Phone II -pelipuhelimen Strix ja Ultimate -versiot nyt myynnissä Suomessa

Janne Yli-Korhonen

Asus ROG Phone II -pelipuhelimen Strix ja Ultimate -versiot nyt myynnissä Suomessa
Yksi tämän hetken monipuolisimmista puhelimista on saanut kaksi uutta versiota, jotka ovat nyt tulleet myyntiin Suomessa jälleenmyyjillä. Kyseessä on Asuksen ROG Phone II -pelipuhelimen Strix Edition ja Ultimate Edition -versiot.

Asus ROG Phone II -puhelimeen on pakattu muun muassa Snapdragon 855 Plus -järjestelmäpiiri ja 6,59" Full HD+ -AMOLED -näyttö, jossa käytetään 120 hertsin virkistystaajuutta.

Tähän asti Euroopassa oli saatavilla vain 12 gigatavun keskusmuistilla ja 512 gigatavun sisäisellä tallennustilalla varustettu malli. Strix ja Ultimate korjaavat tämän "ongelman", sillä käytännössä ainoat muutokset liittyvät keskusmuistin ja tallennustilan määrään.

Asus ROG Phone II Strix Edition sisältää 6 gigatavua keskusmuistia ja 128 gigatavua tallennustilaa, kun taas Ultimate Editioniin on pakattu 12 gigatavua keskusmuistia ja yksi teratavu tallennustilaa.

Strix-versiota myyvät Gigantti, Power sekä Verkkokauppa.com ja Ultimate-versiota myy Gigantti.

Hinnat
Puhelimet ovat myös ostettavissa Asuksen omasta verkkokaupasta.

Katso myös:
Honor 9X myynnissä Suomessa, hinta 249 euroa.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.