Taittuvan Galaxy Foldin hurjat myyntilukemat eivät pitäneetkään paikkaansa

Manu Pitkänen

Taittuvan Galaxy Foldin hurjat myyntilukemat eivät pitäneetkään paikkaansa
Samsung on kiistänyt tällä viikolla uutisoidut tiedot yli miljoonasta myydystä Galaxy Fold -puhelimesta. Myyntilukemista uutisoineen TechCrunchin lähteet olivat kyllä kunnossa, sillä miljoonan puhelimen myynnin paljasti Samsung Electronicsin strategiajohtaja Young Sohn.

Asiassa kävi ilmeisesti niin, että Sohn sekoitti lukemia ja väitti mahdollisesti Samsungin koko vuoden myyntitavoitetta toteutuneiksi myyntilukemiksi. Galaxy Fold olisi ollut todellinen myyntimenestys, mikäli se olisi jo ylittänyt miljoonan myydyn laitteen rajan. Puhelinta on myyty vasta muutaman kuukauden ajan ja sen erittäin korkea myyntihinta karkoittanee useimmat ostajat tiehensä.

Kuluttajien takaraivossa voi edelleen painaa myös kevään ja kesän tekniset ongelmat, joiden takia lanseeraus viivästyi lähes viidellä kuukaudella. Viivästykset itsessään voivat karkottaa asiakkaita, mutta sen lisäksi tuona aikana ehtii verkkoon tulla uutisia lisää seuraavista laitteista, jolloin kuluttajien huomio kiinnittyy muihin laitteisiin.Mikäli Galaxy Foldia olisi todella myyty jo yli miljoona kappaletta, olisi se tuottanut Samsungille liikevaihtoa lähes kahden miljardin dollarin verran. Myyntilukemat kiistänyt Samsung ei maininnut kuinka monta puhelinta se on todellisuudessa myynyt.

Lue myös:
Samsung Galaxy Fold arvostelu.

Parhaat kännykkätarjoukset

Samsung Galaxy S20 – hinta laskenut -46%

Samsung Galaxy S20
370 € Multitronic
683 € CDON
799 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 685 €

Xiaomi Mi 11i – hinta laskenut -42%

Xiaomi Mi 11i
349 € Teleoutlet
777 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 599 €

Xiaomi Redmi 9A – hinta laskenut -31%

Xiaomi Redmi 9A
69 € Power
95 € Multitronic
96 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Samsung Galaxy S10e – hinta laskenut -30%

Samsung Galaxy S10e
337 € CDON
674 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 481 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.