LG yrittää saada sinut hämmästymään – Yrittää tehdä voittoa taas puhelimilla

1
Manu Pitkänen

LG yrittää saada sinut hämmästymään – Yrittää tehdä voittoa taas puhelimilla
Älypuhelinkauppa oli käytännössä kahden kauppaa siihen asti kunnes Huawei nousi Samsungin ja Applen rinnalle johtavaksi puhelintoimittajaksi. Muiden brändien kohdalla kohtalona on ollut markkinoilta vetäytyminen tai toimintojen raju sopeuttaminen.

LG on yksi niistä yhtiöistä, joilla on ollut vaikeuksia menestyä alalla. Yhtiö on kuitenkin tekemässä uutta tuloa ja sen uutena tavoitteen on saada älypuhelinmyynti voitolliseksi vuonna 2021. Yhtiön toimitusjohtaja Brian Kwon ei kerro menestysreseptiään julkisuuteen, mutta totesi CES-messuilla yhtiön laajentavan tuotemallistoaan hiljalleen ja tuomalla samalla siihen uusia toimintoja, jotka saavat kuluttajat hämmästymään.

On kuitenkin hankala lisätä kalliita uutuusominaisuuksia puhelimiin ja pysyä samalla hyvissä katteissa – varsinkin kun muita joutuu ottamaan kiinni hyvän matkan päästä. LG mahdollisuudet innovoida nykyisessä markkinatilanteessa on varsin rajalliset.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo A16 – hinta laskenut -39%

Oppo A16
79 € DNA
229 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Samsung Galaxy Note20 Ultra – hinta laskenut -38%

Samsung Galaxy Note20 Ultra
599 € Teleoutlet
945 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 966 €

Xiaomi Redmi 9A – hinta laskenut -28%

Xiaomi Redmi 9A
69 € Power
97 € Hobby Hall
103 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 95 €

Motorola Defy (2021) – hinta laskenut -21%

Motorola Defy (2021)
232 € CDON
329 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 293 €

Kommentit (1)

necq
necq

1

Minulla oli yksi LG:n puhelin (LG G4), eikä toista tule sen perusteella koskaan. Input lag oli näppäimistöllä kirjoittaessa kauhea, kameran laatu pimeällä vielä huonompi, sillä otetut kuvat ja videot olivat yleensä 90° kallistuneet, vaikka kuvasin oikeinpäin aiheuttaen käyttökelvottomia otoksia 70% kerroista, videoiden värilämpötila vaelteli itsestään kesken kuvaamisen ja kaiken kruunasi emolevyn juotosongelmat. Maahantuojan asiakaspalveluvastaava kielsi kaiken näkemättä puhelinta ja käytännössä haistatti pitkät. Puhelin oli ollut minulla 10 päivää, kun ilmoitin vioista. Onneksi sain sen romun myytyä.

OT: Sen jälkeen menin tarjouksesta ostamaan LG:n television, en ole siihen aivan täysin susipettynyt, mutta esim. tallennus ulkoiselle kovolle onnistuu useimmiten, mutta televisio korruptoi kovon sisällön tehden kaikki tallennukset käyttökelvottomiksi (vain formatointi auttaa), ja ledien automaattinen himmennyt saattaa välillä jäädä aivan himmeälle random-ajaksi kunnes välähtää 1000% kirkkauteen sellaisella hetkellä, kun ei pitäisi. Otin lopulta tuon ominaisuuden pois ja kovolle tallennustakin käytän enää harvoin, joten käytettävyys on nyt siedettävällä tasolla.

Summa summarum, ei enää mitään LG:tä tähän talouteen, vaikka hinta olisi miten houkutteleva.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.