Vuodon mukaan Galaxy S20 saa huimasti muistia

Puhelinvertailu

Vuodon mukaan Galaxy S20 saa huimasti muistia
Yksi tunnetuimmista mobiililaitteiden vuotajista, Twitter-nimimerkki Ice Universe, on kertonut uuden tiedon tulevista Galaxy S20 -laitteista. Aiemmin tänään vuotajat paljastivat uusia kuvia laitteista, nyt vuorossa on muisti.

Vuotajan mukaan Samsung nostaa laitteiden RAM-muistin määrän uudelle tasolle joka ikisen S20-mallin kohdalla. Viime vuonna S10-malleista löytyi 8 gigatavua RAM-muistia perusmallista, lukuunottamatta S10e:tä, jossa joutui tyytymään vain kuuteen.

Tänä vuonna huhujen mukaan tulossa ei ole enää e-mallia, vaan S20, S20+ ja S20 Ultra -mallit, joiden kaikkien perustaso on RAM-muistin osalta sama. Kaikkiin nimittäin vuotajan mukaan oletuksena peräti 12 gigatavua RAM-muistia.

Mobiililaitteista on toki jo aiemmin löytynyt 12 gigatavun RAM-muistilla varustettuja versioita, mutta perusmalleissa ne ovat olleet harvemmin. Edes jäätävillä spekseillä varustetusta ROG Phone 2:sta löytyi vain 8 gigatavua halvimmasta mallista, vaikka muut mallit sisälsivätkin 12 gigatavua.



Tämän perusteella voisi kuvitella, että huippumalli S20 Ultrasta löytyy versio, jossa RAM-muistia on vielä tätäkin enemmän. Neljän gigatavun intervalleilla kun mennään, niin kyseessä on todennäköisesti 16 gigatavun RAM-muisti, joka olisi huima saavutus.

Galaxy S20 -mallit julkaistaan noin neljän viikon kuluttua Samsungin Unpacked-tapahtumassa 11. helmikuuta San Franciscossa.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 13 Pro – hinta laskenut -25%

Xiaomi 13 Pro
1252 € CDON
1299 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1676 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -20%

Oppo A38 (4G)
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI
139 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -11%

Motorola Lenovo ThinkPhone
539 € Proshop
565 € RDE.FI
950 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -11%

Motorola Moto E22i
77 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 87 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.