Kuvavuoto – Tältä näyttää Samsungin Galaxy S20 Plus

Manu Pitkänen

Kuvavuoto – Tältä näyttää Samsungin Galaxy S20 Plus
Samsungin on määrä esitellä helmikuun 11. päivän Unpacked-tapahtumassa uuden sukupolven Galaxy S -lippulaivan. Toisin kuin voisi kuvitella, luvassa ei ole Galaxy S11:tä vaan Samsung hyppää suoraan Galaxy S20 -nimeen.

XDA-Developers sivusto on saanut käsiinsä kuvia julkistettavasta puhelimesta, tarkemmin sanottuna Galaxy S20+:stä, joka on siis tulevan lippulaivan hieman kookkaampi sisarmalli. Samalla siitä puuttuu joitain teknisiä ominaisuuksia, joita löytyy esimerkiksi Galaxy S20:stä ja Galaxy S20 Ultrasta. Se on siis kolmikon "perusmalli".

Galaxy S10:een verrattuna huomiota eniten herättävä muutos on neljän kameran systeemin ilmestyminen puhelimen takapuolelle. Kameroiden kanssa samassa läjässä ovat myös salama sekä mikrofoniaukko. Etupuolella Samsung taas on hyödyntänyt Infinity-O-tyylistä näyttöä, jossa näyttöön on puhkaistu pieni reikä etukameraa varten. Muutoin puhelimen etupuoli on kauttaaltaan näytön peitossa.Galaxy S20 -mallisto tulee myyntiin markkina-alueesta riippuen 4G- tai 5G-yhteyksillä varustettuna. Vaihtelua on myös järjestelmäpiirivalinnoissa, esimerkiksi Yhdysvalloissa myytäneen Qualcomm Snapdragon 865 -piiriä käyttäviä puhelimia, kun Euroopassa markkinoilla on oletettavasti Exynos 990:aan perustuvat puhelimet.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -44%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
78 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 86 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -28%

Oppo Reno 7 5G
287 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.