Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvavuoto – Tältä näyttää Samsungin Galaxy S20 Plus

Manu Pitkänen

Kuvavuoto – Tältä näyttää Samsungin Galaxy S20 Plus
Samsungin on määrä esitellä helmikuun 11. päivän Unpacked-tapahtumassa uuden sukupolven Galaxy S -lippulaivan. Toisin kuin voisi kuvitella, luvassa ei ole Galaxy S11:tä vaan Samsung hyppää suoraan Galaxy S20 -nimeen.

XDA-Developers sivusto on saanut käsiinsä kuvia julkistettavasta puhelimesta, tarkemmin sanottuna Galaxy S20+:stä, joka on siis tulevan lippulaivan hieman kookkaampi sisarmalli. Samalla siitä puuttuu joitain teknisiä ominaisuuksia, joita löytyy esimerkiksi Galaxy S20:stä ja Galaxy S20 Ultrasta. Se on siis kolmikon "perusmalli".

Galaxy S10:een verrattuna huomiota eniten herättävä muutos on neljän kameran systeemin ilmestyminen puhelimen takapuolelle. Kameroiden kanssa samassa läjässä ovat myös salama sekä mikrofoniaukko. Etupuolella Samsung taas on hyödyntänyt Infinity-O-tyylistä näyttöä, jossa näyttöön on puhkaistu pieni reikä etukameraa varten. Muutoin puhelimen etupuoli on kauttaaltaan näytön peitossa.Galaxy S20 -mallisto tulee myyntiin markkina-alueesta riippuen 4G- tai 5G-yhteyksillä varustettuna. Vaihtelua on myös järjestelmäpiirivalinnoissa, esimerkiksi Yhdysvalloissa myytäneen Qualcomm Snapdragon 865 -piiriä käyttäviä puhelimia, kun Euroopassa markkinoilla on oletettavasti Exynos 990:aan perustuvat puhelimet.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.