Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nyt voi huokaista – Mainokset eivät tule vielä WhatsAppiin

Manu Pitkänen

Nyt voi huokaista – Mainokset eivät tule vielä WhatsAppiin
Suosittua pikaviestipalvelu WhatsAppia kehittävä Facebook on päättänyt ottaa aikalisän suunnitelmissaan ryydittää sovellus mainoksilla, kertoo Wall Street Journal. Rahaa yhtiö haluaa kuitenkin tehdä sovelluksella, josta se aikoinaan maksoi 19 miljardia dollaria. Mainoksien tulosta WhatsAppiin uutisoitiin jo aikaisemmin.

Wall Street Journalin mukaan WhatsAppin koodiin oli jo lisätty toimintoja, jotka mahdollistivat mainospaikkojen myynnin mainostajille. Mainosominaisuutta kehittänyt tiimi on kuitenkin hajotettu ja koodi poistettu sovelluksesta. Wall Street Journalin mukaan Facebook aikoo kuitenkin myöhemmässä vaiheessa vielä lisätä mainoksia WhatsAppin Status-toimintoon.

Mainosten sijaan Facebook yrittää tienata WhatsAppin B2C-työkalujen avulla. Eli sen sijaan että WhatsAppin käyttäjien avulla yritetään lypsää rahaa, otetaan raha kumppaneilta, jotka haluavat tavoittaa ihmisiä WhatsAppin kautta.Mainokset ja siihen liittyvä tiedonkeruu olivat suurimpia syitä miksi WhatsAppin perustajat Jan Koum ja Brian Acton irtisanoituivat.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.