>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

TomTom tulee Huawein puhelimiin – Se korvaa Google Mapsin

Manu Pitkänen

TomTom tulee Huawein puhelimiin – Se korvaa Google Mapsin
Kiinalaisjätti Huawei on onnistunut löytämään uuden kumppanin, jonka voimin se voi korvata puhelimissaan Google Mapsin. Googlen kartat eivät enää kelpaa Huawein puhelimiin Yhdysvaltojen asetettua kiinalaismerkin mustalle listalle. Huawei on tämän jälkeen etsinyt kumppaneita, joiden avulla se voi korvata Googlen palvelut.

Googlella on hallitseva asema paikkatiedossa, joten Google Mapsin korvaaminen jollakin toisella palvelulla ei ole aivan yksinkertainen temppu. Varteenotettavia vaihtoehtojakaan ei ole liian paljoa, minkä takia Applekin on kehittänyt omaa karttapalvelua. Navigaattoreiden kautta julkisuuteen noussut TomTom omistaa kuitenkin kattavat karttatiedot länsimaista, joten sen aineisto on kelvannut myös Huaweille.

TomTomin tuotejohtaja Remco Meerstra vahvisti Huawei-sopimuksen Reutersille hiljattain. Yhtiöt sopivat yhteistyöstä jo aiemmin, mutta tietoa siitä tuli julkisuuteen vasta nyt. Kumppanuudesta ei kerrota tällä kertaa tämän enempää, joten yksityiskohdat valkenevat kansalle vasta myöhemmin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.