Googlen Pixel Buds -kuulokkeiden toinen sukupolvi saapuu pian

Puhelinvertailu

Googlen Pixel Buds -kuulokkeiden toinen sukupolvi saapuu pian
Esittelimme juuri Samsungin muutaman viikon päästä esiteltävät toisen sukupolven vuotaneet Galaxy Buds -kuulokkeet. Nyt myös Googlen toisen sukupolven Pixel Buds -kuulokkeiden julkaisu lähestyminen on paljastunut.

Bluetooth Special Interest Group (SIG) on paljastanut Googlen tulevat nappikuulokkeiden julkaisun julkaistessaan Bluetooth-sertifikaattiin liittyvän dokumentin kyseisille laitteille.

Pixel Buds 2 -kuulokkeet esiteltiin yhdessä Pixel 4:n ja Pixelbook Go:n kanssa jo syksyllä, mutta Google ei ole saanut tuotua kuulokkeita vielä markkinoille. AirPodsien haastaja on melkoisesti myöhässä, sillä cupertinolaisjätti on kerennyt jo julkaista uudet Pro-mallit, joista löytyy aktiivinen taustamelun poisto.

Bluetooth SIG:n tiedoista ei paljastu juuri uutta tietoa Pixel Budseista. Niissä mainitaan Google Assistantin käyttö, joka on erityisen tärkeä ominaisuus Googlen nappikuulokkeille. Kuulokkeet tukevat passiivista taustamelun poistoa ja ympäristön äänien läpivientiä.Huhujen mukaan Pixel Budsit saapuvat markkinoille yhdessä uuden Pixel 4a -mallin kanssa, jota on huhuttu keväällä julkaistavaksi, kenties toukokuun Google I/O -tapahtumassa. Siihen on kuitenkin vielä melkoisesti matkaa ja sertifikaatin julkaisun vuoksi voisi kuvitella, että julkaisu tapahtuu jo aikaisemmin.

Pixel Budsit saapuvat kolmena värivaihtoehdona (valkoinen, musta ja oranssi) ja hintaa on noin 179 dollaria.


Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Sony Xperia 5 III – hinta laskenut -44%

Sony Xperia 5 III
449 € Teleoutlet
798 € Gigantti
820 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 797 €

Xiaomi Mi 11 Lite 5G – hinta laskenut -43%

Xiaomi Mi 11 Lite 5G
199 € Power
349 € DNA
409 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 348 €

Sony Xperia 1 III – hinta laskenut -38%

Sony Xperia 1 III
649 € Teleoutlet
899 € Hobby Hall
1047 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 1047 €

Sony Xperia 10 III – hinta laskenut -37%

Sony Xperia 10 III
249 € Teleoutlet
398 € Gigantti
449 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.