Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Simpukkapuhelimet tekevät paluun – Samsungilta tulossa Galaxy Z Flip

Manu Pitkänen

Simpukkapuhelimet tekevät paluun – Samsungilta tulossa Galaxy Z Flip
Simpukkapuhelimet ovat tekemässä uutta tulemista taittuvien näyttöjen ansiosta. Motorola ennätti jo kertoa tuovansa myyntiin uuden Razr-mallin, mutta Samsungin vastinetta ei tarvitse kauaa odottaa. Helmikuun alussa Samsung voi estellä jo Galaxy Z Flip -puhelimen, jossa on Razrin tavoin pystysuunnassa taittuva näyttö.

XDA-developersin kirjoittaja Max Weinbach kertoo kuulleensa tietoja, että Samsung käyttäisi Galaxy Z Flipissä uutta erittäin taipuisaa ja ohutta lasia. Samsungin markkinoinnissa suojalasiin viitataan Ultra Thin Glass -nimellä. Corning on kertonut kehittävänsä sopivaa lasia taipuvia näyttöjä varten, joten Galaxy Z Flipin näytön suojalasin taustalta voi hyvinkin löytyä Gorilla Glass -lasista tunnettu yhtiö.Taipuisa lasi ei kuitenkaan hävitä Galaxy Foldista tuttua näyttövikaa: taipuvaan kohtaan muodostuu ikävä taitekohta. Aiempien Samsungin lippulaivapuhelimien tavoin Z Flipissä on Dynamic AMOLED -näyttö. Puhelimen etukannessa on lisäksi pieni näyttö, josta voi katsella akun latautumiseen liittyviä tietoja ilmoitusten ja ajan lisäksi.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.