Simpukkapuhelimet tekevät paluun – Samsungilta tulossa Galaxy Z Flip

Manu Pitkänen

Simpukkapuhelimet tekevät paluun – Samsungilta tulossa Galaxy Z Flip
Simpukkapuhelimet ovat tekemässä uutta tulemista taittuvien näyttöjen ansiosta. Motorola ennätti jo kertoa tuovansa myyntiin uuden Razr-mallin, mutta Samsungin vastinetta ei tarvitse kauaa odottaa. Helmikuun alussa Samsung voi estellä jo Galaxy Z Flip -puhelimen, jossa on Razrin tavoin pystysuunnassa taittuva näyttö.

XDA-developersin kirjoittaja Max Weinbach kertoo kuulleensa tietoja, että Samsung käyttäisi Galaxy Z Flipissä uutta erittäin taipuisaa ja ohutta lasia. Samsungin markkinoinnissa suojalasiin viitataan Ultra Thin Glass -nimellä. Corning on kertonut kehittävänsä sopivaa lasia taipuvia näyttöjä varten, joten Galaxy Z Flipin näytön suojalasin taustalta voi hyvinkin löytyä Gorilla Glass -lasista tunnettu yhtiö.Taipuisa lasi ei kuitenkaan hävitä Galaxy Foldista tuttua näyttövikaa: taipuvaan kohtaan muodostuu ikävä taitekohta. Aiempien Samsungin lippulaivapuhelimien tavoin Z Flipissä on Dynamic AMOLED -näyttö. Puhelimen etukannessa on lisäksi pieni näyttö, josta voi katsella akun latautumiseen liittyviä tietoja ilmoitusten ja ajan lisäksi.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Find X5 5G – hinta laskenut -29%

Oppo Find X5 5G
772 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 1084 €

Samsung Galaxy S10 – hinta laskenut -27%

Samsung Galaxy S10
284 € CDON
430 € Multitronic
699 € Kärkkäinen

Alin hinta viikko sitten: 390 €

Honor Magic4 Lite – hinta laskenut -26%

Honor Magic4 Lite
199 € Power
269 € DNA
299 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 269 €

Xiaomi 11T Pro – hinta laskenut -22%

Xiaomi 11T Pro
349 € DNA
465 € Multitronic
499 € Telia

Alin hinta viikko sitten: 446 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.