Googlen vuoden kovin tapahtuma – Pelaajat selvittivät päivämäärän

Manu Pitkänen

Googlen vuoden kovin tapahtuma – Pelaajat selvittivät päivämäärän
Google ohjelmistoon kuuluu tänäkin vuonna I/O-kehittäjämessut, jossa yhtiö esittelee suurelle yleisölle aikaansaannoksiaan sekä paljastaa ohjelmistokehittäjille yksityiskohtaisemmin tulevaisuuden näkymiä eri osa-alueilla.

Tänä vuonna I/O-messut järjestetään 12.–14. toukokuuta. Päivämäärä tuli ilmi Googlen kehittämästä teaser-pelistä, jossa ajatuksena oli rohkaista pelaajia yhteistyöhön ja rakentamaan uusi satelliittikonstellaatio. Kun konstellaatio tuli valmiiksi, palkittiin pelaajat paljastmalla päivämäärä. Messujen esitykset pidetään lähellä hakukonejätin päämajaa, Shoreline Amphitheatressa.

Tilaisuudessa kuullaan todennäköisesti uutisia Android 11:een liittyen, mutta Google voisi myös yllättää esittelemällä vaikkapa Pixel 4A -puhelimen. Uusien Nest-laitteiden paljastuksetkaan eivät ole pois suljettuja.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.