Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Yhdysvallat tipahti kolmanneksi suurimmaksi älypuhelinmaaksi – Tässä maassa kasvu on kovaa

Manu Pitkänen

Yhdysvallat tipahti kolmanneksi suurimmaksi älypuhelinmaaksi – Tässä maassa kasvu on kovaa
Uutisoimme vuonna 2011 Strategy Analyticsin tiedoista, joiden mukaan Kiina olisi ohittanut Yhdysvallat toimitettujen älypuhelimien määrässä. Nyt Yhdysvallat on joutunut joustamaan kakkossijankin suhteen.

Yhdysvaltojen ohi on mennyt Counterpoint Researchin mukaan Intia, jonne toimitettiin viime vuoden aikana jopa 158 miljoonaa älypuhelinta. Kasvuvaraa lienee vielä paljon, sillä maassa elää yli 1,3 miljardia ihmistä. Intian kasvua on selitetty halpojen kiinalaisbrändien vyöryllä, minkä ansiosta köyhemmilläkin intialaisilla on ollut varaa hankkia Android-pohjainen älypuhelin.

Peräti 72 prosenttia Kiinaan toimitetuista älypuhelimista oli Xiaomin, Vivon, Realmen ja Oppon toimittamia.

Intian kasvun myötä yhä useampi kiinnittänee maahan enemmän huomiota, joten muutkin valmistajat alkanevat panostaa Intiaan. Esimerkiksi Samsung on menettänyt markkinaosuuksiaan maassa eikä Applellakaan ole sujunut kovin mairittelevasti maassa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.