Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kiina kiilasi Yhdysvaltojen ohi maailman suurimmaksi älypuhelinmarkkinaksi

2
Manu Pitkänen

Kiina kiilasi Yhdysvaltojen ohi maailman suurimmaksi älypuhelinmarkkinaksi
Kiina on noussut Yhdysvaltojen ohi maailman suurimmaksi älypuhelinmarkkinaksi, kun mittarina käytetään toimitettujen älypuhelinten lukumäärää.

Strategy Analyticsin keräämien tietojen mukaan toimitettujen älypuhelinten määrä Kiinassa kasvoi kolmannella kvartaalilla 23,9 miljoonaan, eli jopa 58 prosenttia kun vertailukohtana käytetään kuluvan vuoden toista neljännestä. Kasvun vetureina ovat olleet esimerkiksi kiinalaisen ZTE:n edulliset Android-mallit ja operaattoreiden aggressiivisesti hinnoittelemat high-end-puhelimet (kuten iPhone).

Samaan aikaan Yhdysvalloissa toimitukset tippuivat seitsemällä prosentilla 23,3 miljoonaan kappaleeseen. Dollareilla mitattuna Yhdysvallat on kuitenkin edelleen suurin älypuhelinmarkkina.

Kiinassa markkinoita hallitsee Nokia 28 prosentin siivulla. Yhdysvaltain markkinoiden ykkönen on HTC 24 prosentin osuudella.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (2)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

2

No, Kiinaan tämä viimeaikainen talouden myllerrys ei ole (vielä) iskenyt niin pahasti. Mutta tosiaan, taitaa USA pysyä vielä jonkin aikaa arvokkaimpana markkinana.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.